Bajnokok Ligája

Nem biztos, hogy annyira kemények lesznek a szerdai BL-meccsek - tippek

Kemény meccsekre van kilátás szerda este, ez a line-okból is látszódik.

A keddi, baráti 3.5-ös és 4.0-s line után szerdára belecsapunk egy kicsit a lecsóba, olyannyira, hogy a PSG-Barcán már 5.0 a határ a kártyák számára. Az igazi meglepetés azonban nem ez, hanem a negyeddöntők egyik olasz főszereplője. Lássuk is akkor ezt a szerdai menüt.

Szerdai BL-lapos határok
Meccs Line Under Over
Atlético Madrid-Borussia Dortmund 4.5 @1.85 @1.88
PSG-Barcelona 5.0 @1.86 @1.86

 

Atlético Madrid-Borussia Dortmund

A 42 éves Marco Guida ugyanis szinte a semmiből kapta meg ezt a negyeddöntőt úgy, hogy ez lesz mindössze pályafutása 9. BL-meccse. Hétvégén 8 sárgával lehozta a római derbit, és bizony most sem lesz könnyű dolga az Atlético Madriddal és a Borussia Dortmunddal, főleg úgy, hogy az UEFA döntése meglepetésnek számít a szakmai berkekben, így a sípmesteren extra figyelem várható. Továbbá múlhat 1-1 jó meccsen az Eb-szereplése is, így azért különösen fontos lehet ilyen szemmel is figyelni a történéseket.

Guida idén már azért kapott négy meccset, melyeken 12 lapot osztott ki, "legjobban" az Antwerp-Barcelona sikerült, ahol ennek felét. A veterán olasz egyébként igen furcsa játékvezető, évekig brutális átlaggal dolgozott, a 2019/20-as szezonban például úgy volt 7,23 lap a meccsenkénti átlaga, hogy befújt 17 meccsen 15 büntetőt is.

Guidával már sokak baja meggyűlt

 

Néhány éve volt azonban egy kisebb szünete, néhány hónapig nem fújt a legmagasabb ligában, ez pedig vélhetően hatással volt az átlagára is. Idén már csak 4,33 a 90 percre vetített száma, igaz, majdnem minden második meccsén mutat a mészpontra.

Ami a csapatokat illeti, természetesen az Atlético bír magasabb átlaggal, de ez egy első meccsen, ahol inkább a spanyolokat sürgeti az idő, nem biztos, hogy megmutatkozik majd. Simeonéék közel 3 lapot átlagolnak, míg Terzciék alig másfelet, ami markáns különbség.

A    ide is 5.0-s határon nyitott, amit az élelmes fogadók Guida pálfordulása miatt levertek 4.5-re, így a value is eltűnt. Nehezen fogadható 90 perc a kártyák szempontjából, így mi biztonsági megoldásként azt fogadjuk meg, hogy a Dortmund kapja a első figyelmeztetést. Ez különösen akkor lehet jó ötlet, ha sokat késik majd a hispán vezető találat.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első büntetőlap: Borussia Dortmund","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

PSG-Barcelona

Guidával ellentétben Anthony Taylor neve azért nem okoz meglepetést, az angol a 33. BL-meccsére készül, vélhetően az egyik utolsóra. Nem kapott ugyanakkor az "öreg" könnyű 90 percet, Párizsban ugyanis komoly esély van a kártyapartira, amelyet az 5.0-s line is jelez.

Taylor 2021-ben a legjobb 16 között vezetett már egy PSG-Barcát, akkor 7 sárgát osztott ki, valamint mindkét oldalra 1-1 büntetőt adott.

A 45 éves sípmester karrierátlaga a BL-ben 4,84, ehhez pedig azért a csapatok is hozzáteszik a magukét. A franciák 21, a katalánok 24 lapot szedtek be 8 meccsen, ráadásul mint az a hétfői cikkünkben is olvasható volt, a fél Barca az eltiltás szélén áll.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Ez pedig egy olyan faktor, ami sokat számíthat az odavágón is, a vendégektől fokozott óvatosság várható ennek okán. Persze 1-1 kapott gól elkerülése fontosabb dolog, mint az eltiltás elkerülése, de emiatt mi megállítjuk a katalánokat maximum 3 figyelmeztetésnél.

{"headTitle":"PSG-Barcelona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona 2.5 lap alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<