NB I

Erre a szorzóra le kell csapni a Fradi - Diósgyőrön

 • Cipolla

A kupában egy hete nem okozott gondot a Fradinak a Diósgyőr legyőzése, a Groupamában is hasonló lehet a végkifejlet.

Fotó: dvtk.eu

A Bajnokok Ligája árnyékában egy elmaradt magyar bajnokit pótolnak, a Ferencváros ugyanis a Diósgyőrt fogadja szerda kora este. A Fradi óriási lépést tett a bajnoki cím felé, míg a keletieknek a középmezőnybeli tagságát semmi sem veszélyezteti.

4206693

Vasárnap nagy nehezen kibrusztolta a Fradi a győzelmet a Paks ellen a Groupamában, ezzel nyolc pontos előnnyel érkezik a címvédő az elmaradt meccsre, amit ha be tud húzni, gyakorlatilag ki is jelenthető, hogy a Ferencváros újra bajnoki címet ünnepelhet. Ezzel aligha okozna meglepetést, gyakorlatilag minden szakértő őket várta még a téli szünetben is a bajnoknak, teljesen kiemelkedik minden tekintetben ebből a ligából a Fradi.

A legnagyobb kérdés, hogy mennyire fog felpörögni a vasárnapi rangadó után a hazai csapat, de a Diósgyőr vendégszereplése garantálja a remek hangulatot szerdára.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A vendégek a válogatott szünet után kisebb hullámvölgybe kerültek. Előbb a Zalaegerszeg számolt ötöt rájuk, majd a Fradi elleni sima kupabúcsú mellett a hétvégén a félig már kiesett Kisvárda ellen sem jött össze a győzelem. 

A megújulásra tehát szükség lenne, a Kisvárda elleni második félidő kiábrándító volt, könnyen lehet, hogy ott benne volt a fáradtság, hiszen a kettős terhelés okán kevesebb idő volt felkészülni. A meccs előtt Vladimir Radenkovics így nyilatkozott a szerdai meccsről.

- A DVTK keretében továbbra is több jó játékos található, akikből tudok választani. Ilyen sűrű program esetében rotálni kell a labdarúgókat, mert vasárnap már az MTK vendégeként lépünk pályára. Szerencsére Stephen Bitok a betegsége után már velünk edzett, és Ondřej Bačo is kezdi utolérni magát, az FTC ellen már ott lesz a meccskeretben. 

Mire érdemes fogadni?

Nehéz elképzelni, hogy a Fradi ne nyerjen a Groupamában, noha vélhetően lesz néhány helyen változtatás a hétvégi kezdőhöz képest. Azonban továbbra is a legmélyebb kerettel rendelkeznek a zöld-fehérek, több poszton sem akkora érvágás ha nem az elsőszámú játékosa kezd Sztankovicsnak. 

Ez alól kivétel épp Varga Barnabás és a helyettese Kodro, hiszen a télen igazolt bosnyák játékos még mindig gól nélküli, Varga pedig a Paks ellen is meggyőző volt, még ha ezúttal nem is szerzett gólt.

A Diósgyőr formája lefelé tendál, a sűrű időszakban pedig meglepő lenne, ha épp a listavezető ellen táltosodna meg, főleg, hogy valószínűleg úgy sakkozik Radenkovics, hogy vasárnapra legyenek frissek a legjobbak. Bízunk benne, hogy kellően fel tud pörögni a Fradi, így pedig a győzelemhez sem férhet majd kétség.

Hendikepes tippel megyünk rá a hazai sikerre, amire most extra magas szorzót biztosít a   , ugyanis 2.50-es pénzt érne a hazaiak legalább kétgólos győzelme az oddsrakétával.

{"headTitle":"Ferencváros - Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta: FTC legalább 2 góllal nyer","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4206693] 2024-04-10 18:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;