Konferencia Liga

Ezt próbáljuk meg az Aston Villa-Lille KL-odavágón

  • Tomihmv

Fogadáskészítős tippel szállunk csatába az angol és a francia együttes Konferencia Liga negyeddöntőjének első meccsén.

Csütörtökön rendezik a Konferencia Ligában is a negyeddöntők odavágóit, a találkozók közül jelen cikkünkben pedig az Aston Villa-Lille csörtével foglalkozunk. Az oddsmestereknél az angolok a mérkőzés esélyesei, sikerükre ugyanis átlagosan 1.65-szörös pénzért lehet fogadni.

Csapathírek

Kisebb gödörből várják a birminghamiek a kupatalálkozót, ugyanis a kéthetes pauza után a Wolvest 2-0-ra győzték le a Premier League-ben, ám az azt követő két ütközetükön nem tudtak nyerni. A Manchester City otthonában megsemmisültek (1-4), majd a Brentford ellen hiába vezettek 2-0-ra hazai pályán, végéül az egy pontnak is örülhettek (3-3), így pedig visszacsúsztak az ötödik helyre (a negyedik Tottenhammel azonos pontszámuk van)...

A KL-ben az Ajaxot ütötték ki az előző kanyarban, az amszterdami gól nélküli odavágó után hazai pályán felmosták a hollandokkal a padlót, hiszen 4-0-ra tudtak győzni.

Hiányzók terén nincs új a nap alatt a hazaiaknál, Emery elvileg ezúttal is Ramsey, Mings, Kamara, Cash és Buendía szolgálataira nem számíthat.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A vendégek jó passzban vannak, utolsó hét tétmeccsükön nem találtak legyőzőre. Pedig a francia bajnokságban a Rennes (2-2), a Lens (2-1) vagy a Marseille (3-1) csapataival is farkasszemet néztek. Ám mivel ezeken a találkozókon jól teljesítettek, így a negyedik helyen tanyáznak a Ligue 1-ban, a dobogótól pedig három egységre vannak.

A sorozat előző körében a Sturm Graz alakulatát ejtették ki, idegenben 3-0-ra nyertek az első meccsen, majd a hazai összecsapáson 1-1-re végeztek az osztrákokkal.

Ha igazak a hírek, Pauolo Fonseca újfent négy játékosára, Rafael Fernandesre, Angel Gomesre, Ilicsre, valamint Umtitire sem számíthat csütörtök este.

Mire érdemes fogadni?

Papíron az Aston Villa ennek a párharcnak, így magának az első ütközetnek is az esélyese. Azonban a vendégek nincsenek rossz passzban, s mivel nem őket nyomja az esélyesség terhe, így egy szoros mérkőzést is összehozhatnak a Villa Parkban.

Ennek megfelelően egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk, ami nem más, minthogy a Lille csapatára fogadunk +1,5-ös hendikeppel (az egygólos "H" is belefér ebbe az opcióba), valamint arra, hogy kevesebb, mint 3,5 találat születik a találkozón.

{"headTitle":"Aston Villa - Lille","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Lille +1,5 + Kevesebb, mint 3,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446444] 2024-04-11 21:00:00 Aston Villa - Lillex;