Tenisz

Djokovics revansot vesz vagy ismét elvérez az olasz ellen?

 • Cesc18

Csütörtökön az egyik legizgalmasabb meccset Novak Djokovics és Lorenzo Musetti vívhatja a monte-carlói salakon.

Váratlanul simán, 71 perc alatt le tudta az első meccsét Novak Djokovics Monte-Carlóban, ahol a szezon első salakos 1000-es viadalát rendezik a héten. A szerb világklasszis elképesztően dominálta a meccset, minden fogadójátékában harcolt ki bréklabdát, míg a sajátjaiban egyet sem engedett. 

Nem igazán látszott jönni ez a teljesítmény Djokovicstól, hiszen a 2015-ös tornagyőzelme óta rettentően döcögött a szekere a hercegségben. Persze azt ne felejtsük el, hogy Roman Safiullin volt az ellenfele, aki ugyan lehetett volna akár veszélyes ellenfél is egy gyengébb 'Nole' ellen, de alapvetően a személyében nem egy salakspecialistáról beszélhetünk. 

Inkább lehet erőfelmérő Djokovics számára a Lorenzo Musetti elleni nyolcaddöntő, hiszen tavaly ugyanígy a legjobb 16 között futottak össze Monacóban. Ha nem is óriási meglepetésre, de akkor a világelső bicskája beletört az olaszba és ezzel folytatódott a monte-carlói vesszőfutása. Azóta nem találkoztak, tehát a szerbnek először van alkalma visszavágni.

Nem félek semmitől és senkitől. Nyilvánvalóan Lorenzo az egyik legtehetségesebb játékos salakon, nagyon atletikus és gyönyörű az egykezes fonákja. Tényleg az egyik legígéretesebb fiatal, nem csak Olaszországban, de az egész világon. 

- méltatta ellenfelét a korábbi kétszeres bajnok. 

Musettinek egyébként elég felejthető szezonja van, hiszen Monte-Carló előtt 10 tornán indult és csak hét meccset tudott megnyerni. 

Ehhez képest ezen a héten kifejezetten jól fut a szekere, az első meccsén ugyanis meglepően könnyedén nyert Taylor Fritz ellen, majd ugyanúgy két játszmában küldte haza a szintén tehetséges Arthur Filst. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Szépen megégettük magunkat Djokovics első meccsén...Ezek után már igazán bátor dolog lenne újra a szerb ellen menni, de mi szeretünk veszélyesen élni. Igaz, hogy Nole impresszív játékkal kezdett, nagyon tisztán ütött és semmi esélyt nem adott adogatóként, ám Musetti személyében egy sokkal tehetségesebb és jobb salakjátékos lesz ezúttal az ellenfele, így bízunk benne, hogy ez már nem lesz annyira egyoldalú ütközet. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Lorenzo Muesetti","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-11 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Musetti nyer legalább egy szettet","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<