Darts

Megcéloztunk egy 1244-es oddsot - őrültség?

Csütörtökön ismét Premier League-forduló, a nyolcasfogatot pedig ezúttal Birmingham látja vendégül.

Új éllovassal folytatódik a Premier League, Luke Littler kettőt nyert zsinórban és most már egy ponttal vezeti a tabellát. A fiatal angol azt a Luke Humphries-t utasította maga mögé, akinek ugyan volt egy fantasztikus sorozata, ám az elmúlt két fordulóban győzelem nélkül maradt. 

Birminghamben éppen a regnáló világbajnok lesz az első meccs egyik főszereplője, ellenfele pedig az a Peter Wright lesz, aki négy ponttal továbbra is a mezőny végén kullog. De nem lehet már egy legyintéssel elintézni a skótot, hiszen egy hete például 109.52-es körátlaggal kapott ki. 

Az idei egymás elleni meccseiken egyébként Humphries nem sok lapot osztott a korábbi kétszeres világbajnoknak, ugyanis Dublinban és Notthinghamban egyaránt 6-1-re nyert az angol, előtte pedig 6-4-re. 

Meglátjuk most melyik arcát mutatja Humphries, egy hete az öltözőben ragadt, majd mire elkapta a fonalat, vége lett a meccsnek és csomagolhatott. Akkor ilyen 80 körüli átlaggal kezdett, ami Wright ellen sem valószínű, hogy elegendő lesz, de idén azért nagyon nem az ilyen teljesítmények voltak jellemzőek a világelsőre, szóval inkább egy erős Humphries-zal érdemes számolni. A tutista kombinkon az angol győzelmét, a rizikóson egy 170-es kiszállót játszunk meg. 

Az biztos, hogy az első továbbjutó angol ellenféllel találkozik majd, ugyanis a felső ág másik meccsén Rob Cross és Luke Littler néz majd farkasszemet. Utóbbi megtanulta menedzselni a játékát, az elmúlt két fordulóban már nem az volt a jellemző rá, hogy egy-egy meccsen lőtte el a puskaporát, hanem szépen beosztotta az energiáját. Ez kell, így lehet tornagyőzelmeket szerezni a Premier League-ben. Littler ha hátra nem is dőlhet, de megnyugodhat, innen már aligha marad le a rájátszásról. A másik angolnak viszont csipkednie kellene magát, Cross négy forduló óta nem szerzett pont, ezzel pedig lassan elúszik a londoni repjegy...Innen még lehet visszaút, de ehhez muszáj nyernie honfitársa ellen. Nem lesz egyszerű mutatvány...

Luke fantasztikus, kettőt nyert zsinórban, szóval nehéz lesz, de ha erős maradok és megragadom a lehetőségeket, akkor hiszem, hogy nyerhetek ellene. 

- mondta Cross, aki az elmúlt két veresége során messze volt a 100-as átlagtól és csak három-három leget tudott nyerni. 

Az alsó ág első meccsén megismétlődik a manchesteri egyik elődöntő, avagy Gerwyn Price és Michael Smith ismét összecsap. Az előző csörtéjük elég emlékezetesre sikerült, hiszen a walesi egy kilencnyilassal megfűszerezve nyert 6-3-ra az angol riválisa ellen. Ugyan Price a döntőben végül kikapott, de összességében ez egy nagyon jó este volt tőle. 

Mivel mindketten jelenleg a vonal alatt tanyáznak, így nagyon nem mindegy, hogy milyen eredménnyel zárul ez a találkozó. Price-nak különösen fontos lenne nyernie, mert elég nagy hátrányból kezdte meg a felzárkózást. 

Két játékosról, Michael van Gerwenről és Nathan Aspinallról nem esett még szó, övék az utolsó negyeddöntő. Amikor a holland sorozatban három fordulóban maradt veretlen és az angol az utolsó előtti helyen állt, akkor aligha gondolta bárki, hogy lesz még ennek az alapszakasznak olyan periódusa, amikor Aspinall jobban áll a tabellán. Márpedig Birminghambe úgy érkeztek, hogy Aspinall egy ponttal húz Van Gerwen előtt...

Nem várt lejtmenetbe került a holland, az elmúlt hat fordulóban csak kettő pontot dobált össze és bizony már veszélyben érezheti a rájátszását. Ugyan az idei két egymás elleni PL-meccsüket egyaránt megnyerte Van Gerwen, de ezek februárra datálódnak, amikor még futott a szekere. 

Ez most egy más meccs lehet, mint amiket az alapszakasz elején vívtak...

Ahogyan fentebb már említettük, két szelvényt küldünk játékba: az egyik az elmúlt fordulókból már jól ismert "tutista" kombi, a másik pedig egy inkább megérzésekre alapuló, teljesen elvetemült négyesfogat, amelyet természetesen csak szotyipénzzel ajánlunk megjátszásra. 

{"headTitle":"Premier League, 11. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humphries + Littler +1.5 + Price +2.5 + Aspinall +3.5","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Wright-Humphries lesz 170-es kiszálló + Littler 180-ak 3.5 felett + Price-Smith lesz 9 nyilas + Van Gerwen-Aspinall 180-ak 10.5 felett","odds":"1244.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<