Serie A

Ha péntek este sok gólt akarsz látni, van egy ötletünk!

  • varin

Ilyen címeket általában 0 vagy 1 gólos meccs követ, de Rómában azért a papírforma egy gólparádé lenne.

Nem sikerült megnyernie idei első meccsét a Salernitanának, pedig könnyebb 90 perce elvileg már nem lesz, mint otthon a 19. helyezett Sassuolo ellen. Maggiore 90. perces 2-2-re mentése pedig csak arra elég, hogy a zöld-feketék is rossz helyzetbe kerültek, míg Stefano Colantuono együttesénél mostanra biztosra vehető, hogy ebből Serie B lesz.

4230847

A Salerno hátránya ugyanis 12 pont a vonaltól, pénteken pedig irány Róma, ahol az Igor Tudor vezette Lazio következik. A fővárosiak gyenge formája ellenére sem meglepő az 1.30 körüli szorzó, Candreváék alighanem mostanra elengedték a dolgokat, így felszabadultan, tét nélkül futballozhatnak.

A vendégek helyzetére nem csak az jellemző, hogy Colantuono már a negyedik edző a szezonban, de a száműzött Boulaye Dia esete is beszédes.

A keret messze legértékesebb játékosa hetek óta nem lépett pályára, mivel még a Lecce ellen megtagadta, hogy pályára lépjen. Jelenleg már odáig fajult az eset, hogy pereskedés van kilátásban a felek között, a Salernitana követeli Dián a 20 millió eurós vételárát, amelyet kifizetett a Villarrealnak, illetve idény végéig a fizetését is megfelezte.

Ilyen körülmények között persze nem egyszerű, de ez a Salernitana így is minden idők egyik leggyengébb teljesítményével eshet ki. A rekordhoz egyébként az kéne, hogy maximum 1 pontot szerezzen a hátralévő meccsein a csapat, amely azért nem reális - ezzel a Chievo 2018/19-es csúcsát állíthatná be, habár ott azért volt egy 3 pontos levonás a veronai együttesnél.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

No, de térjünk át kicsit a Lazióra is! Bár az edzőváltás első momentumai jól sültek el a Sasoknál, a Juve elleni Coppa-kudarc és a Capitale veresége már nem boldogíthatja annyira Tudor mestert.

A Lazio így már csak a 8. helyen áll, egyre kevesebb eséllyel, hogy megcsípje az esetleg kupaindulást érő 7. pozíciót. A sorsolás viszont igencsak hízelgő, hiszen a Sasok még találkoznak a Salernitana után a Genoával, a Veronával, a Monzával, az Empolival és a Sassuolóval is egy milánói rangadó mellett, vagyis korántsem lazíthatnak.

Salernitana#ita-salernitana#10

Romagnoli és Immobile biztosan nem játszanak, visszatér viszont Lazzari, de vélhetően így is inkább Luis Alberto és Castellanos kezdenek.

Biztosan nem jött jól a római derbi elbukása a Laziónak, ráadásul a Salernitana ellen is akad törlesztenivaló, hiszen hatalmas meglepetésre a Sasok kikaptak ősszel, ami a Salernitana győzelmeinek felét jelenti idén.

A vendégek játékosai alighanem már azért futballoznak, hogy jövőre is maradhassanak az elsőosztályban, míg a rómaiak feledtetnék a kisiklásokat - ebből pedig kisülhet egy jó kis adok-kapok. 31 meccsen például a Salernitanának 21 overe van, míg a vörösök feljutása óta öt meccsből csak egyszer nem volt meg a 3 gól. Nincs igazán oka félelemre a vendégeknek, taktikázásnak vagy óvatoskodásnak már rég nincs a helye, így mi egy változatos, érdekes 90 percre számítunk, ahol a Lazio könnyedén meglőheti egyedül az overt.

{"headTitle":"Lazio-Salernitana","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-12 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2.5 gól felett","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lazio 2,5 gól felett","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230847] 2024-04-12 20:45:00 Lazio - Salernitanax;