Logibet

Ezzel a szuper párossal megsokszorozhatod a pénzedet

  • Logibet

Kimagasló stabilitás, szinte folyamatos profitálás. Létezik ilyen, most pedig be is mutatjuk miről is van szó.

Emlékszel mit csináltál 2023 májusában? Sok idő eltelt azóta, de a Logibet egyik legstabilabb tippmestere esetén "csak" annyi történt, hogy azóta minden hónapot pozitív egyenleggel zárt. Knorbika a leginkább kosárlabda és kézilabda világában érzi magát otthon, a tippjeit onnan hozza, amik a Tippmixprónál könnyen lekövethetőek.

A tippmester parádés eredménysort tudhat magáénak, a legjobb formában levő tippmesterről beszélünk esetében, amit a kimagasló megtérülési ráta (ROI) is egyértelműen bizonyít.

Knorbika eredménye az elmúlt 12 hónapban

Kecsege55x sem ült a babérjain, hála a remek szériájának 2023 szeptembere óta minden hónapban profitált, nála is gyönyörű a megtérülés.

A két tippmester esetén fontos kitekintő, hogy a Logibet az ősszel állt át a nemzetközi bukmékerekről a   kínálatára, tehát mind a két tippmester erősen rácáfol arra a narratívára, hogy a magyar bukmékernél nem lehet nyerni.

Visszatérve kecsegére, a rutinos tippmester a magyar piacokon és elsősorban a röplabda sportágban érzi magát otthonosan, de további csapatsportokból is várható tőle tipp. Rendkívül stabil, most éppen hét meccse nem volt vesztes tippje. Nem tőle kell várni a magas szorzókat, de cserébe kimagasló találati arányra képes.

Péntek délutánra is van egy tippje már kecsegének, így ne sokat gondolkodj, ha nem akarsz lemaradni már az első tippjéről a tippmesternek.

Csatlakozom, kérem a kecsege55x és knorbika tippjeit!

 

Kecsege55x eredménye az elmúlt 12 hónapban

 

Hogyan kaphatod meg knorbika és kecsege55x tippjeit?

A tippmesterekre a NORMÁL- vagy a PRO-csomag megvásárlásával iratkozhatsz fel. Az előfizetésed után keresd ki a Tippmesterek fülön knorbika és kecsege55x nevét és kattints a feliratkozom gombra. Ezután e-mailen fogod megkapni a tippeket, de ha engedélyezed, push üzenetküldőn keresztül a böngésződ is jelezni fog az új tippeknél.

A két tippmestertől összesen átlagosan havi 20-25 tippre számíthatsz, tehát viszonylag kevés energiával is képes lehetsz a legjobb tippeket megkapni.

 

Egy kis segítség, ha nyerni szeretnél a tippmesterekkel

Mindkét tippmester esetén elmondhatjuk, hogy nagyon egyszerű őket követni, hiszen knorbika minden tippjét három egységtéttel teszi, míg kecsege55x mindegyiket egy egységes téttel.

Ha az a célod, hogy a sportfogadásból minden hónapban egy kis keresetkiegészítést tudj magadénak, választhatod a két tippmestert és minimálisra csökkented a sportfogadás okozta kérdőjeleket.

Természetesen olyat felelőtlenség lenne kijelenteni, hogy a két tippmesterrel nem lehet veszíteni, így az esetükben is KÖTELEZŐ bankrollmenedzsment-szabályt betartani.

A minimális ajánlott tét a két tippmesternél (tehát nem egységenként) 9-9 ezer Ft, ezzel fedezni tudod az előfizetési díjat, mellette pedig már profitálni is tudsz belőle.