Premier League

Fogadáskészítős tippünk van a Newcastle-Tottenham rangadóra

  • Tomihmv

Bő kétszerező tippet állítottunk össze a hétvégi Premier League-forduló nyitómeccsére.

Rangadóval indul a Premier League 33. fordulója, hiszen szombat ebéd után a Newcastle a Tottenham együttesét fogadja. Az oddsmesterek szerint teljesen háromesélyes a találkozó, igaz, a vendégek felé billentik a mérlegnyelvét, mivel a londoniakra átlagosan 2.35-szörös pénzt kínálnak.

Csapathírek

Jó formában várják a Szarkák a hétvégét, ugyanis a kéthetes pauzát követően veretlenek (előtte az utolsó két tétmeccsüket elbukták). A West Ham (4-3), valamint a Fulham (1-0 - a londoniakat egy hete) gárdáit legyőzték, míg az Everton ellen ikszeltek (1-1). Mindezeknek köszönhetően pedig a játéknapot megelőzően a nyolcadik helyen álltak a táblázaton, s két pontra voltak a hatodik pozícióban lévő Manchester Unitedtől.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Hiányzók terén viszont nem állnak jól, Howe mester sérülés vagy eltiltás miatt Lascelles, Livramento, Almirón, Botman, Miley, Wilson, Joelinton, Pope, Trippier, Targett és Tonali játékával biztosan nem számolhat, míg Willock szereplése kérdéses.

[4193858] 2024-04-13 13:30:00 Newcastle United - Tottenham Hotspurx

Ami a vendégeket illeti, a Tottenham is jó passzban van. A szünet előtt ugyan komoly pofonba nézett bele (a Fulhamnél 3-0-ra kikapott), ám azt követően ugyanolyan mérleggel bír, mint a Newcastle. Avagy kétszer nyerni tudott (Luton ellen 2-1-re, valamint egy hete a Nottingham ellen 3-1-re), míg a két siker közt egy döntetlent hozott össze (a West Ham otthonában játszott 1-1-et). Így, valamint az Aston Villa bukdácsolása végett a negyedik helyről várja a hétvégét, igaz, ugyanannyi pontja van, mint a birminghamieknek, de eggyel kevesebb találkozót vívott meg a Spurs.

Postecoglounak viszont kellemesebb gondja vannak, mint kollégájának, mivel a kék-fehéreknél biztosan csak Sessegnon, Solomon és Forster marad ki, míg Richarlison játéka bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsén a Tottenham átgázolt a Newacstle csapatán, hiszen 4-1-re nyert ellene, igaz, volt miért visszavágnia, ugyanis szinte napra pontosan egy éve a londoniak 6-1-re veszítettek a Szarkák otthonában...

A felek tehát jó formában vannak, s hiába játszanak rangadót, gólokban elméletileg nem kellene, hogy hiányt szenvedjünk a formáik alapján, így arra fogadunk első körben, hogy legalább három találat születik, valamint, hogy mindkét együttes betalál. Mindezt pedig kiegészítjük azzal, hogy még legalább négy büntetőkártyára is teszünk.

A szoros meccsben ugye benne lehetnek a lapok, mindemellett a hazaiak 2,03, a vendégek 2,65 büntetőlapot átlagolnak idén a PL-ben, míg a játékvezető az a Robinson lesz, akinek ezen a téren 4,25-ös átlaga van idén angol bajnokikon (első- és másodosztály). Így pedig, a fogadáskészítőnek köszönhetően, már bő kétszerező oddsot kapunk, ami részünkről játszhatónak tűnik, pláne, hogy ősszel is zöldült ez az opció a felek csörtéjén...

{"headTitle":"Newcastle - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-13 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Több, mint 2,5 gól + Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 3,5 büntetőlap","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193858] 2024-04-13 13:30:00 Newcastle United - Tottenham Hotspurx;