Premier League

4 tipp Crouch-tól az Arsenal - Aston Villa meccsre

A Pálcikaember győztesre és három játékos-speckóra tippelt az Arsenal - Villa csörtén.

A hétvégén tovább folytatódik az ádáz küzdelem a bajnoki címért Angliában. A három nagyágyú közül papíron az Arsenalra vár a legnehezebb feladat, hiszen otthon fogadja az ötödik Aston Villát. Ez a csörte Peter Crouch figyelmét is felkeltette, aki így a 33. fordulóból ezt a párharcot választotta ki. 

Nehéz látni, hogy az Arsenal veszít vasárnap. Bombaformában a csapat, tényleg verhetetlennek tűnik. Saliba szintet lépett és Gabriel is jó. Azon pedig nem kell aggódni, hogy elől nem lesznek eredményesek az Ágyúsok. Hazai győzelmet várok. 

- mondta a Liverpool egykori gólvágója, aki az Arsenal sikerét további három játékos-speckó tippel egészíti ki. 

Crouch gólt vár Sakától, aki a München és Brighton ellen egyaránt eredményes volt, továbbá legalább egy kaput eltaláló lövést szavaz meg a csodás formában futballozó Odegaardnak, míg a másik oldalon Watkinstól remél egy veszélyes lövést. 

{"headTitle":"Arsenal - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-14 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal nyer","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Saka gólt szerez","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Odegaard kaput eltaláló lövéseinek száma 0.5 felett","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Watkins kaput eltaláló lövéseinek száma 0.5 felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<