Bundesliga

Miként hangol az Arsenal elleni visszavágóra a Bayern?

  • gb1

A müncheniek a kiesőjelölt Kölnt fogadják, a fejekben viszont garantáltan a BL-nyolcaddöntő visszavágója jár.

A legfontosabb kiemelendő dolog, hogy a Bundesliga 29. fordulójában már a bajnokavatásra is sor kerülhet. A Bayern München 11 éves uralma immár a végnapjait éli, hiszen amennyiben a 16 pontos előnnyel vezető Leverkusen legyőzi vasárnap a Werder Brement, akkor történelmének első bajnoki aranyát ünnepelheti. Szélsőséges esetben, amennyiben a Bayern és a Stuttgart is kikap szombaton, akkor Alonsóék már a hétvége első napján megkaparintják a Salátástálat.

Erre ugyan kevés esély van, de afelől nincs kétségünk, hogy Harry Kane és társai inkább a jövő heti BL-visszavágóra fókuszálnak. A Köln ellenben az életben maradásért küzd, a folytatást a 17. helyről várta, négy egységre a biztos Bundesliga bennmaradást érő 15. pozíciótól. Az oddsok mozdultak is, nem is keveset, a "V" 20-szoros körül nyitott, de már a 10-szeres felé közelít, mondjuk a hazai sikerre továbbra is babaszorzót kapunk. 

Tudtad? Harry Kane 32 gólnál jár a Bundesligában, ez személyes rekordja egy bajnoki idényben, viszont Lewandowski 41 találatos csúcsáról vélhetően elmarad!

A Bayern szezonja tehát még nem ment teljesen a levesbe, hiszen az Emirates Stadionban elért 2-2 után minden esélye megvan a BL-továbbjutásra. Kane és társai a szezon egyik legjobb produkcióját tették le az asztalra, de még csak a munka fele van elvégezve. Áldozattal is járt a londoni túra, ugyanis a gólt szerző Gnabry újfent lerobbant, Coman viszont újra 100 százalékos. Tuchel már belengette, hogy több változás is lesz, tehát vélhetően páran pihenő kapnak, érdemes lesz majd figyelni a konfirmált kezdőket. A vendég oldalon a Diehl, Kilian, Selke, Uth négyes és az eltiltott Martel nem bevethető.

[4222165] 2024-04-13 15:30:00 Bayern München - 1. FC Kölnx

Mire érdemes fogadni?

Érdekes tény, hogy a Köln 2024-ben kevesebb Bundesliga-meccset veszített (4), mint a Bayern München (5). Az idény közepén érkező Schultznak sem sikerült teljesen stabilizálni a hajót, de egy fokkal talán már jobban fest az összkép, viszont a rekordbajnok elleni mutató már kevésbé impozáns. A Kecskék legutóbb 2011-ben tudták legyűrni a bajorokat, azóta pedig 19/17 vereséget szenvedtek.

Azt sem lehet mondani, hogy Müllerék számára már nincs miért küzdeni, hiszen a fordulót a Stuttgart ugyanannyi ponttal kezdte és ugyan az ezüst nem csillog olyan fényesen, de azt aligha akarják kiengedni. Mindent összevetve egy izgalmas kis meccs lehet kilátásban, mi pedig egy olyan kombinált, gólos tippet veszünk ki, amely a csapatok utóbbi 8/5 meccsén is zöldült.

{"headTitle":"Bayern München-1. FC Köln","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-12 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 5.5 gól alatt","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222165] 2024-04-13 15:30:00 Bayern München - 1. FC Kölnx;

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<