Premier League

Még utoljára (?) beszállunk erre a tippre a Manchester United ellen

Teljesen háromesélyes a Bournemouth és a United találkozója, de maradunk a bevált tippünknél.

Szombat késő délután a Manchester United a remek formában levő Bournemouth otthonába látogat, ahol meglepetésre a bukmékerek az alacsonyabb szorzót Kerkez Milosékra kínálják. 

4193851

A legutóbbi hat meccsen 13 pontot gyűjtött be a bournemouthiak, amivel nemhogy kiesési gondjai lennének, sokkal inkább a felsőház lehet a cél az utolsó hetekre a Premier League-ben. Az igazság azonban valahol félúton lehet, hiszen Kerkezék kifejezetten könnyű sorsolást kaptak az elmúlt hetekben, míg az hátralevő hét meccsből ötön is felsőházi rivális vár rájuk.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A nehéz szezonkezdet után Iraola összerakta ezt a társaságot, a korábban már lesajnált Solanke pedig remek szezonnal rukkol elő, hiszen 16 gólnál jár az angol játékos. Mellette megvan a kellő sebesség a csapatban, hazai pályán pedig kifejezetten veszélyesek.

[4193851] 2024-04-13 18:30:00 AFC Bournemouth - Manchester Unitedx

A Manchester United egy bravúros pontszerzéssel zárta a Liverpool elleni legutóbbi rangadót, ezzel sikerült borsot törni az egyik legnagyobb riválisa orra alá. Ennek ellenére a BL-helyre odaérni reálisan már nincs esélye Erik ten Hagéknak, sőt, inkább hátrafelé kell nézegetni a hatodik pozícióból is. 

A védekezésben nem sikerül továbbra sem átütő eredményeket elérni, a Liverpool is gyakorlatilag magát verte meg az előző körben, igaz, a United is képes volt hasonlóra a Chelsea ellen másfél hete.

Hosszú a hiányzók listája még mindig a vendégeknél. Scott McTominay, Raphael Varane és Jonny Evans is ugyan közel jár a visszatéréshez, de a szombati meccs még korai lehet, így újfent egy erősen tartalékos hátsó alakzattal készülhet a United.

Mire érdemes fogadni?

Hetek óta lövetjük a Manchester United riválisait, most sem tudunk másképp gondolkodni, noha a bukmékerek is egyre magasabbra teszik a kapura lövési határokat. Jelenleg 17.5-es határon még bevállaljuk az overt a hazaiaknál, az utóbbi hetekben ugyanis ezt a határt is rendszeresen "elbukta" a United.

A meccsképet tekintve viszont az X2-ben valószínűleg több potenciál van, mint a hazai sikerben, noha 1.60 körül még talán el lehet engedni a hektikus Unitedre a fogadást.

{"headTitle":"Bournemouth - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-13 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bournemouth kapura lövések 17.5 felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193851] 2024-04-13 18:30:00 AFC Bournemouth - Manchester Unitedx;