NB I

Muszáj kontrázni a Lokit ilyen oddsoknál?

  • varin

A Kecskemét kapusán múlhat majd a tippjeink kimenetele.

Igazán érdekes kis mérkőzés vár ránk szombaton délután, amikor is a Debrecen a Kecskemétet fogadja. Igen hektikus 90 percre számíthatunk a vidéki rangadón, több tényező miatt is, amelyek megbonyolíthatják a tippelést. Megéri a papírforma ellen menni?

[4206723] 2024-04-13 17:00:00 DVSC - Kecskemétx;

Eléggé furcsa, amit a Loki idén produkált az MTK ellen. Ha a fővárosiak elleni mérkőzéseket nézzük, a hajdúságiak úgy érkeztek ezekre a meccsekre, hogy az azt megelőző 3-3-3, vagyis összesen 9 találkozón 23 pontot gyűjtöttek, majd jött Horváth Dávid csapata és mindannyiszor legyőzte Dzsudzsákékat. Azonban a piros-fehérek szerencséje, hogy többször már nem játszanak az MTK-val, viszont a Kecskemét sem ígérkezik könnyű falatnak.

A nagy kérdés persze, hogy ezúttal hogyan áll majd fel Szrdjan Blagojevics legénysége, hiszen az előző 90 perc alkalmával igen vegyes volt az összkép. A helyzetkihasználás pocsék volt, de a Loki középpályás védekezése is igen szellős lett, noha Szuhodovszki helyett a védekezőbb stílusú Manrique kezdett.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A rangadó legfontosabb faktora azonban nem a hazai oldalon keresendő, hanem a vendégeknél, és ott is a kapuban. Varga Bence ugyanis a Puskás elleni vereség alkalmával begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ő kihagyja ezt a meccset.

A csapat cserekapusa a 26 éves Kersák Roland Attila, aki a Soroksár és a Veszprém elleni kupameccsen is védett, viszont nemhogy NB I-es rutinja nincs, még NB II-es is alig.

Ez igazán érdekes aspektusa a mérkőzésnek, alighanem Dzsudzsákék is vérszemet kapnak majd, hogy ezúttal nem a bravúrt bravúrra halmozó Varga véd majd.

Ugyanakkor ez viszont nem biztos, hogy elég ok a    oddsszabására, amely nem tűnik reálisnak. Már a nyitó 1.85 körüli szorzó is alacsony volt a hazai sikerre, de ezt a fogadók most egészen 1.62-ig csapkodták le, márpedig nem árt megjegyezni, hogy a két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott, ebből pedig a DVSC csak egyet tudott megnyerni.

Egyik tippünk egy speciális, gólszerzős ötlet. Horváth Krisztofert anno nem becsülte meg eléggé a Debrecen, Kecskeméten viszont megtalálta a számítását, noha az szinte biztos, hogy nyáron elviszik őt. A támadó középpályás idén ugyan nem szerzett még gólt a Loki ellen, de remekül futballozott, illetve ne felejtsük el azt sem, hogy ő a büntetők végrehajtója a lila-fehéreknél.

Illetve nyilvánvaló módon behendizzük Szabó István gárdáját, az ötletünk pedig csak akkor veszítene, ha a Loki legalább két góllal győzne.

{"headTitle":"Debrecen-Kecskemét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-13 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kecskemét +1.0 (ázsiai hendikep)","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kecskemét +0","odds":"4.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Horváth Kriszofer gólt szerez","odds":"7.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

[4206723] 2024-04-13 17:00:00 DVSC - Kecskemétx;