NB I

Erre fogadunk az NB I rangadóján - tipp a Paks-Vidire

  • Tomihmv

A második a harmadik helyezettet fogadja. Eldől az ezüstérem sorsa vagy szoros lesz a hajrá?

Az NB I 28. fordulójának rangadójára szombat este kerül sor, ekkor ugyanis a második helyezett a harmadikat fogadja, avagy Pakson a Fehérvár vizitál. A fogadóirodák szerint igen egyértelmű meccsre van ugyanakkor kilátás, a zöld-fehérek sikerére átlagosan csupán 1.75-szörös pénzt ajánlanak.

Csapathírek

Pedig a paksiak pocsék formában vannak. Az NB I-ben ugyanis az utolsó négy meccsükön nem tudtak nyerni, sőt a Debrecen elleni 1-1-et követően zsinórban háromszor is kikaptak. Előbb a Diósgyőrtől idegenben (1-2), majd jött az Újpest elleni hazai fiaskó (1-2), egy héttel ezelőtt pedig a Ferencváros otthonában buktak rangadót (0-1)... 

Mindezeknek köszönhetően a bajnoki címről lemondhatnak, hat körrel a vége előtt 11 pont a hátrányuk az FTC mögött, vagyis inkább a második hely megtartására kell törekedniük. Szombati ellenfelük ugyanis már csak négy egységre van tőlük, vagyis ha veszítenek, akkor az is benne van a pakliban, hogy a végelszámoláskor az ezüstnek is búcsút inthetnek...

A zakók mellett egyébként másfél hete egy sikernek örülhettek Bognár Györgyék, a Magyar Kupában a másodosztályú Vasas ellen idegenben, hosszabbítást követően (2-2-es remi után 5-2-re győztek) jutottak tovább, s másfél hét múlva a Kisvárda ellen elődöntőznek a sorozatban.

A tolnaiaknál az elmúlt hétvégén Osváth és Horváth maradt ki, míg a hét közben megszerezték Vécsei Bálint játékjogát, aki akár a hétvégén bemutatkozhat új klubjában.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A fehérváriak viszont ellentétes formában vannak. A kéthetes pauza előtt lezárták rossz sorozatukat, amely három vereségből (Diósgyőr, Újpest, Ferencváros) állt, ami után zsinórban háromszor sem szenvedtek vereséget.

Kecskeméten 1-0-ra nyertek, a Puskás Akadémia otthonában gól nélküli remit hoztak össze, míg az elmúlt hétvégén 5-0-val küldték haza a Mezőkövesdet. Ezeken a meccseken tehát hét pontot gyűjtöttek be, hat találatot szereztek, gólt pedig nem kaptak, avagy Tóth hálóőr kapuja immáron 309 perce érintetlen.

A pozitív eredményeknek köszönhetően a Vidi magabiztosan őrzi harmadik helyét a táblázaton, a megszerzett 46 pontja végett hat egységet ver a Puskás Akadémiára, ráadásul néggyel több győzelme van, ami pontazonosság esetén a végelszámoláskor dönt.

A piros-kékek célja egy dobogós hely megszerzése az idény végén, vagyis jó úton járnak, de ha szombaton nyerni tudnak, akkor egy pontra megközelíthetik második helyezett tolnai riválisukat, ahogy fentebb is említettük, a hajrában pedig minden lehet, avagy még az ezüst is összejöhet számukra...

A piros-kékeknél az elmúlt héten Gergényi, Larsen, Hangya és Kalmár maradt ki, utóbbi kettő régóta sérült, a dán pedig már alig kap már játéklehetőséget.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban kétszer találkoztak értelemszerűen, szeptemberben a Paks 2-0-ra győzött hazai pályán, viszont decemberben a Vidi 3-0-ra nyert a Sóstói Stadionban.

Habár a tolnaiak vannak előrébb a táblázaton, hazai pályán játszhatnak, hét közben erősíteni is tudtak, s a bukiknál favoritok, úgy véljük, hogy érdemes lehet szembemenni az oddsmesterekkel. A Vidi jó passzban van, gólt sem tudnak neki lőni mostanság az ellenfelek, ráadásul a nyomás egyértelműen a hazaiakon és nem a vendégeken lesz.

Avagy nálunk az érték a vendégekben van, s mivel a hazaiak felé vannak eltolva a szorzók, így már a piros-kékekre kínált +0,75-ös ázsiai hendikepre is remek szorzón fogadhatunk. Ez a tipp pedig teljes mértékben ugye akkor veszítene, ha a paksiak két vagy több góllal győznének a szombat esti rangadón.

{"headTitle":"Paks - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-13 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár +0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206728] 2024-04-13 19:30:00 Paksi SE - MOL Vidi FCx;