Tenisz

Érdekes tippünk van a Ruud - Tsitsipas döntőre

 • Cesc18

A görög harmadik, míg a norvég első címét készül elhódítani Monte-Carlóban, a szezon első salakos Masters-döntőjében.

Minden abba az irányba mutatott, hogy Monte-Carlóban a világelső Novak Djokovics és a trónkövetelő Jannik Sinner között dől el a trófea sorsa. Akik erre a gigászi fináléra készültek, azoknak csalódniuk kellett szombaton, a szerb ugyanis Casper Ruudtől, míg az olasz a korábbi kétszeres bajnok Stefanos Tsitsipastól kapott ki, avagy norvég-görög döntőt rendeznek a hercegségben. 

{"headTitle":"Casper Ruud - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-14 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ruud","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sinner","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Azért ez sem ígérkezik rossz meccsnek, hiszen mégiscsak két olyan teniszező néz majd farkasszemet egymással, akik egyaránt játszottak már Roland Garros-döntőt és egyaránt voltak top 3-ban a világranglistán. Most egy kicsit szerényebb helyen állnak és kevésbé volt rajtuk a fókusz, de éppen ezért nagyon motiváltak lehetnek. 

Tsitsipas döntőt legutóbb tavaly nyáron, Los Cabosban játszott, Mastersen pedig 2022 augusztusában jutott ilyen messzire. Ruud ugyan idén két fináléban már érdekelt volt, ám tornát több, mint egy éve nem nyert. 

Mindkét játékosra tehát nagyon ráférne már egy ekkora siker. Mint fentebb látható, a fogadóirodák inkább Tsitsipasnak adják a meccset, ami elsősorban annak szólhat, hogy Sinner személyében az idei legjobbat tudta legyőzni az elődöntőben. Persze Djokovics skalpja sem kis fegyvertény volt a norvégtól, de talán az volt a kevésbé meglepő eredmény. 


 

Mire lehet érdemes fogadni?


A korábbi mérkőzéseik nem igazán mérvadóak, hiszen csak egyszer találkoztak salakon, még három éve Madridban, de ott azért sokkal gyorsabb körülmények között játszottak. 

Ami jó hír, hogy szép, napos időt jósolnak vasárnapra Monte-Carlóba, így zavartalanul mehet a játék. Nehéz előre látni, hogy melyik stílus kerekedhet felül, ám összességében egy ízig-vérig salakos meccset láthatunk majd. 

Jó teniszt játszanak mindketten, valószínűleg lesznek jobb és kevésbé jó periódusaik a döntő folyamán, így számunkra az meglepő lenne, ha bármelyikük dominálni tudná ezt a meccset és egy egyoldalú csatát látnánk. 

Fogadás szempontjából egy speckó tippet veszünk ki, mégpedig azt, hogy Tsitsipas ászainak és kettős hibáinak a száma meghaladja majd a 7.5-öt. Igaz, hogy nem ez a leggyorsabb salak, de a száraz, napos időben várhatunk jó néhány ászt a görögtől, egy döntőben pedig pár kettős hiba pedig szintén esélyes. 

{"headTitle":"Casper Ruud - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-14 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tsitsipas ászok + kettős hibák száma 7.5 felett","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<