Premier League

A csütörtöki betli után illene ezt a tippet lehoznia a Liverpoolnak

 • Cipolla

A kiesés szélére sodródott a Liverpool az EL-ben, de a bajnokságban is nehéz helyzetben a Vörösök

Az idény legsúlyosabb pofonjából próbál felállni a Liverpool és a bajnoki címért folyó harcba visszaszállni vasárnap délután a Crystal Palace ellen. Ezzel szemben a londoniak számára már túl nagy tét nem maradt, bár még nem teljesen biztos a bennmaradásuk.

4193856

Komoly, 3-0-ss vereséggel kezdett az Európa Liga negyeddöntőjében az Atalanta ellen a Liverpool, ráadásul az Anfield Roadon, így szinte kilátástalan helyzetbe kerültek a Vörösök a továbbjutást illetően. Az idény egyik leggyengébb játékához Jürgen Klopp is vastagon hozzájárult a gyengébb kezdő kijelölésével, de a játékosok is pocsék napot fogtak ki.

A néhány hete még négy trófeában is reménykedő szurkolók, így könnyen lehet, hogy be kell érjék a Ligakupával, hiszen a bajnokságban is gyakorlatilag már nem lehet hibázni és a United elleni iksz miatt már nem a saját kezében van a sorsa a csapatnak.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Kisebb hullámvölgy talán a legrosszabbkor jött, pláne, hogy a sérültek már kezdenek visszatérni, így májusban szinte teljes kerettel dolgozhat Klopp. Szoboszlai Dominik visszakerülhet a kezdőbe, mellette jó eséllyel Alexander-Arnold is kezdhet a Vörösöknél.

[4193856] 2024-04-14 15:00:00 Liverpool - Crystal Palacex

A Palace az elmúlt évek sormintáját hozza. A csapat nincs nagy veszélyben a kiesést illetően, de a felsőház sem elérhető már számára, így valahol a 16. hely környékén zárhatja majd az idényt. Nincs jó passzban ráadásul Oliver Glasner társasága, hiszen a legutóbbi öt meccsen nyeretlen maradt. A múlt hétvégén a Manchester Cityre ugyan ráijesztettek a londoniak, de utána óriási fölényben játszott a címvédő és végül négyet lőtt Hendersonnak.

Michael Olise visszatérhet a kezdőbe a két hónapos kiesés után, de kérdés mennyi idő a francia támadó formába kerülése, ugyanis egy jó formában levő Olise a hátára is veheti a Palace-t.

Mire érdemes fogadni?

A csütörtöki betli után számunkra nem kérdés, hogy a Liverpool bizonyítani akar és egy komolyan fogja venni ezt a 90 percet. Hibázási lehetőség nincs, a kapott pofonból pedig talán erőt lehet meríteni, hogy az utolsó hetekre legalább a bajnokságban jöjjenek az eredmények.

Megkockáztatjuk, hogy a félidőben is már vezetni fog a Liverpool, amit meg is nyer a végén a Klopp-csapat. Ennél bátrabb tippet azonban nem merünk játékba küldeni, ugyanis ha sima lesz a meccs, már a csütörtöki meccs talán ott lesz a fejekben.

{"headTitle":"Liverpool - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-14 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő / Vége: Liverpool/Liverpool","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193856] 2024-04-14 15:00:00 Liverpool - Crystal Palacex;