Tenisz

Aligha ekkora esélyes Nadal Barcelonában...

 • Cesc18

Visszatér a spanyol legenda, de komoly meglepetés lenne, ha messzire jutna a héten.

A héten a teniszvilág Barcelonára figyel, ahol, ha minden igaz, újra pályán láthatjuk a salakkirályt, a torna 12-szeres bajnokát, Rafa Nadalt. 

A spanyol legenda sérülés miatt ugye kihagyta szinte a teljes előző szezont és egyelőre idén sem sok meccset tudott játszani. Brisbane-ben ütőt ragadott, nyert is két találkozót, de aztán az Ausztrál Opentől már visszalépett. Úgy tűnt, hogy Miamiban visszatér, ám végül ott sem vállalta a játékot, mint ahogyan múlt héten Monte-Carlóban sem. 

Ezért írtuk, hogy "ha minden igaz", akkor Barcelonában láthatjuk, mert amíg nincs a pályán, addig bármikor visszamondhatja az indulást. 

Ez egyébként egy elképesztően eredményes helyszíne Nadalnak, legelőször 2005-ben emelhette magasba a trófeát Barcelonában, legutóbb pedig 2021-ben és összesen 12 olyan torna volt, amikor nem talált legyőzőre. Nem csoda, hogy a center pálya már az ő nevét viseli. 

Kíváncsian várjuk, hogy milyen formában tér vissza Rafa, de ne lepődjünk meg, ha ezúttal nem jut túlságosan messzire Barcelonában. Érdekesség, hogy akár még egy Marozsán - Nadal csörte is összejöhet a héten, de azért ehhez mindkét játékosnak nyernie kell néhány nagyon nehéz meccset. 
 

Nadal a harmadik favorit


A fogadóirodák elég bizakodóak a spanyollal kapcsolatban, hiszen Nadal a Tippmixpro-nál a harmadik legalacsonyabb szorzót kapta a végső sikert illetően. A salakkirálynál csak azt a Stefanos Tsitsipast és Casper Ruudot tartják esélyesebbnek, akik múlt héten döntőt játszottak Monte-Carlóban, a szezon első 1000-es salakos viadalán. 

{"headTitle":"Barcelona Open","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-15 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stefanos Tsitsipas","odds":"4.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Casper Ruud","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rafa Nadal","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Andrey Rublev","odds":"10.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Karen Khachanov","odds":"14.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Alex De Minaur","odds":"16.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<