Premier League

Megint elszórakozza a Chelsea a kötelezőjét?

 • Cipolla

Két blama iksz az elmúlt hetekben, az Everton pedig szintén az a csapat, akit papíron kötelező lenne vernie a Kékeknek.

Hétfő este zárul a Premier League 32. fordulója, amely már eddig is hemzseg a meglepetésektől. A Chelsea is papíron a Stamford Bridge-en egyértelmű esélyes, de látva az elmúlt hetek eredménysorát, bármi kitelik Palmeréktől.

4193855

No nem a fiatal angol játékost kell elővenni a Chelsea problémáinál, ugyanis Cole Palmer már 16 gólos a szezonban, most pedig igazán formába lendült, hiszen a legutóbbi öt meccsén hét gólig jutott. A Kékek támadójátéka kezd összeállni, gyakorlatilag két gólig mindig eljut az utóbbi hetekben és a Ligakupa-döntő elvesztése óta veretlen.

A nagyobb gond a védekezés, ami kritikán aluli, hiszen hiába lövöldözi a gólokat a Chelsea, a legutóbbi nyolc meccsén minimum két gólt (!) mindig kapott.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Ez az elképesztő széria ráadásul teljesen megmagyarázhatatlan, hiszen például a Burnley emberhátrányban lőtt kettőt és mentette ikszre a bajnokit, de a csontutolsó Sheffield United is képes volt két találatra. Vesztett pontok tekintetében a hatodik helyen álló Newcastle-lel azonos ponttal áll a Chelsea, teljesen reális tehát még az Európa Liga szereplés, persze ehhez nem nagyon férnek bele ilyen gyermeteg pontvesztések.

[4193855] 2024-04-15 21:00:00 Chelsea - Evertonx

Az Evertonnál végre jött egy győzelem december óta, a Burnleyt sikerült az előző körben megverni, ezzel úgy tűnt egy kis nyugta lehet a liverpooliaknak a kiesés elleni harcban.

Hét közben azonban jött a hír, mégis további két pontot levontak az Evertontól, így jelenleg két ponttal jobb csak a Lutontól, hiszen összességében már nyolc ponttól fosztotta meg a szövetség.

A játék minőségét tekintve persze messze a vonal felett kellene állniuk, a helyzetkihasználásuk pocsék volt a hetekben. A Newcastle ugyan lefocizta a Eddie Howe gárdáját, a végén egy büntetővel sikerült kiegyenlíteni.

Mire érdemes fogadni?

Adja magát a gólokra való fogadás, hiszen egyik gárda sem a védekezéséről híres. A Chelsea az utóbbi hetekben szinte kivétel nélkül rontott hátul, nem látjuk magunk előtt, hogy az Everton legalább egyszer ne használná ki a hazaiak védelmi hibáit.

Emellett pedig egy másik sorozatot is lövetünk, azaz a hazaiaktól legalább két lőtt gólt várunk. Ez február vége óta mindig összejött, most is benne van egy olyan 90 perc, ahol a hazaiak és a vendégek is felvállalják a nyíltabb játékot. 

Ez a dupla pedig a fogadáskészítővel bőven duplázó felett fizetne, ami játszható tippnek ígérkezik hétfő estére.

{"headTitle":"Chelsea - Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Mindkét csapat szerez gólt + Chelsea 1.5 gól felett","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193855] 2024-04-15 21:00:00 Chelsea - Evertonx;