Premier League

Elszállt a Liverpool és az Arsenal is? Célegyenesbe került a Manchester City

Egy hete még teljesen nyílt volt a bajnoki versenyfutásért folyó harc, azonban óriási favorittá lépett elő a City.

Bár múlt héten még úgy harangoztuk be, hogy minden idők egyik legkiegyenlítettebb bajnoki versenyfutása várható az utolsó hetekben a Premier League-ben, vasárnap olyan eredmények születtek, amik merőben megváltoztatták a bajnoki címért folyó erőviszonyokat.

434315

A Manchester City az élre állt, az Égszínkékek legutóbb a 12. forduló után vezették a Premier League mezőnyét. A kétpontos fór ráadásul úgy ér igazán sokat, ha megnézzük a három bajnokaspiráns sorsolását.

A csapatok hátralévő meccsei
Forduló Man. City Arsenal Liverpool
29. Brighton (i)  Chelsea

Everton (i)

34. Tottenham (i) Wolves (i) Fulham (i)
35. Nottingham (i) Tottenham (i) WHU (i)
36. Wolves Bournemouth Tottenham
37. Fulham Man United (i) Aston Villa (i)
38. WHU Everton Wolves

A hétvégén a Liverpool talán a hátralevő meccsei közül a legkönnyebbet bukta el a Crystal Palace ellen (0-1), míg az Arsenal bár nehéz riválist kapott az Aston Villa esetén, előzetesen a két csapat formáját látva abszolút nem volt várható a pontvesztés (0-2).

A Manchester City sorsolását nézve jó esély mutatkozik arra, hogy 18 ponttal zár a címvédő, amivel már nem lehetne utolérni a tabellán. A legnehezebb sorsolása az Arsenalnak van, náluk pedig egyértelműen kijött a hétvégén, hogy a BL mellett nehezebb a bajnokságra is koncentrálni, így akár a Bayern München elleni párharc is befolyásolhatja a bajnoki versenyfutást.

A Liverpool jó eséllyel kiszállt az EL-ért folyó harcból, így hétvégétől csak a Premier League maradhat, de Szoboszlaiék mélyrepülésbe kezdtek, így nehezen elképzelhető, hogy a négy idegenbeli meccsel tarkított szezonzárót hibátlanul lehozzák.

 

A fogadóirodák ítéletet mondtak

Bár egy hete még teljesen háromesélyesnek tűnt a bajnoki versenyfutás, hiszen a City győzelme legesélyesebbként is bőven kétszeres pénz felett fizetett volna, mostanra ez merőben megváltozott. 

A címvédésre mindössze 1.35 körül fizet a   , míg az Arsenal sikere 4.80-as szorzón fogadható, míg a Liverpool 6.25-ön.

Látva a csapatok sorsolását, valamint a City formáját ez nem annyira meglepő, de a szurkolók azért reménykedhetnek egy szoros végjátékban továbbra is. Innentől Pep Guardioláéknak saját kezükben van a sorsuk, amit azonban már a Liverpool és az Arsenal is átélt az elmúlt két hétben...

{"headTitle":"Premier League végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"4.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<