NB II

Geráéknak ezt a tippet muszáj lehozniuk!

  • varin

A Vasas hatalmasat léphet a feljutás felé, ha hozza a kötelezőt a Kozármisleny ellen.

Vasas-Kozármisleny mérkőzéssel zárul a Merkantil Bank Liga 28. fordulója, amely a hazaiaknak hatalmas jelentőséggel bír, míg a vendégek számára semmi tét. A Tippmixpro Oddsrakétája ezúttal a nap magyar meccsét érinti, 1.72 helyett @2.50-ért fogadhatunk a meccsre. Nézzük a részleteket!

4220160

Az angyalföldiek legnagyobb riválisa, a Győr megtette azt a szívességet, hogy kikapott Budafokon, így pedig 3 pontra ellóghat Gera Zoltán együttese. Az ETO hiába vezetett idegenben, végül Oláh Bálinték fordítani tudtak, amely a végelszámolásnál is nagyon fontos lehet, hiszen szinte hetek óta fej-fej mellett haladnak a csapatok.

A XIII. kerületiek ráadásul Gera irányításával kifejezetten jól muzsikálnak, a bajnokságban öt meccsen 13 pontot szereztek, míg a kupában tisztességesen helyt álltak a Paks ellen. Noha ennek a Vasasnak nem feltétlenül a gólszerzés a legnagyobb erőssége, a     ajánlata a legalább 2 hazai gólra azért csábító.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Különösen úgy, hogy azért a Misleny nem parádézik ezekben a hetekben, igaz, újoncként így is fantasztikus szezont futnak Aczél Zoltán legényei. Nem is nagyon történhet már olyasmi a vendégekkel, amely ezt átírná, így felszabadultan futballozhatnak.

 

  • A Kozármisleny idén 27 meccsből 10-szer kapott legalább 2 gólt, idegenben 11-ből 5-ször
     
  • A Vasas statisztikája 18/27, ami otthon 9/13
     
  • Mindkét csapat jó szériát fut, hiszen a Vasas az utolsó négy meccsén, míg a Misleny az utolsó 3 idegenbeli bajnokiján mindig hozta volna a tippet

 

Ősszel egyébként egy igen fordulatos meccsen a baranyai gárda 4-3-ra nyert úgy, hogy a 84. percben még 2-2 állt az eredményjelzőn.

Összességében eléggé jónak tűnik ez a legalább 2 gólos fogadási opció, a Vasasnak meg kell oldania ezt a feladatot egy tét nélkül játszó csapat ellen.

{"headTitle":"Vasas-Kozármisleny","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-15 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta: Vasas legalább 2 gólt szerez","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4220160] 2024-04-15 20:00:00 Vasas Budapest - Kozármislenyx;