Bajnokok Ligája

Kőkemény visszavágók várnak ránk? - tippek a BL-lapokra

Szlovén és romániai magyar játékvezető dirigál a két keddig visszavágón.

A múlt héthez hasonlóan ezúttal is két cikkel jelentkezünk, ami a Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcait illeti. Kedden a Barca-PSG és a Dortmund-Atlético kerül terítékre, két sztárbíróval.

Borussia Dortmund-Atlético Madrid

Egygólos fórral indul az Atlético Madrid Dortmundba, méghozzá egy kevés faultos, de 5 sárgát hozó odavágó után. Németországban azért defenzívebb Atlétire számíthatunk, amely akár a lapokban is megmutatkozhat - noha a Wandában is mind faultból, mind sárgából a hazaiknak jutott több.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A mérkőzést a szlovén Slavko Vincic kapta, aki a 2022-es EL-döntőt dirigálta. A 44 éves sípmester ötödik meccsére készül a BL-szezonban, a korábbi találkozóin 14 lap került kiosztásra, míg a Bayern-Lazio nyolcaddöntőt 3 figyelmeztetéssel hozta le. Vincic rendkívül rutinos spori, igencsak vegyes attitűddel.

Tippünk szerint legalább 3 madridi kártya lesz a mérkőzésen, ez ugye hazai pályán is megvolt. Bár a jelenlegi Atlético nem az a 10 emberrel védekező, favágó gárda, amelyet néhány éve súrolt, valószínűleg Griezmannék inkább kontrákra rendezkednek majd be. Nem lennénk meglepve, ha a Borussia lehozná 0-1 lappal a meccset, így egy alacsonyabb szorzójú, biztonságos tippet is ajánlunk.

{"headTitle":"Dortmund-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid 2.5 lap felett","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dortmund 2.5 lap alatt","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Barcelona-PSG

Nem kis meglepetésre 3-2-es győzelmet aratott a Barcelona Párizsban, ezzel pedig a párharc esélyesévé lépett elő. Ugyan a PSG néha komolyan beszorította a Barcát és kapott is 4 lapot a katalán gárda, egyáltalán nem játszott keményen vagy alattomosan.

Noha az odavágó nagy részében a Barca volt védekezésre szorulva, a faultokat a franciák nyerték 14-8-ra, míg a sárgák aránya 3-4 lett.

Barcelonába ezúttal a nagykárolyi Kovács István lett kirendelve, aki idén már a hatodik BL-meccsére készül. Ezeken 24 lapnál tart, míg a Villarreal-Marseille EL-találkozón 8 sárgáig jutott. Kovácsban azért masszívan benne van az over, 2023-ban igen jó statisztikát tudhatott magáénak, nem is véletlen az 5,5-es határ a visszavágón.

Nehéz megjósolni, milyen hangulata lesz a találkozónak, a legjobb tippeket pedig talán akkor tudjuk megjósolni, ha van forgatókönyvünk a visszavágóra. Mivel a PSG-nek legalább kétgólos győzelem kell a biztos továbbjutáshoz, nem várunk nagyon más fajta játékot a csapatoktól. Ugyanakkor az sem lenne meglepő, ha a végén kiesésre álló csapatnál elszakadna a cérna, ez egyébként a PSG esetében igen rendszeres is volt az elmúlt években.

Egyik tippünk így a katalánok lapjaira vonatkozik, míg magasabb oddson bepróbáljuk a pirosat.

{"headTitle":"Barcelona-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona +0 lap","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz kiállítás? Igen","odds":"4.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}