Serie A

Olasz tippek hétfő estére! - gólokkal dupláznánk

  • varin

Két meccs maradt hétfőre, és hiába egyik sem túl érdekes, azért nyerni lehet velük.

Nem túl izgalmas meccsekkel zárul a Serie A 32. fordulója, hétfőre az Atalanta-Verona és a Fiorentina-Genoa találkozók maradtak. Mindkét meccsre tippeltünk egy bátrat, ha az egyik nyer, már pluszos a projekt.

2024-04-15;55

Fiorentina-Genoa

Gyakorlatilag semmilyen téttel nem bír ez a találkozó, igazi középcsapatok találkozója. A firenzeiek ugyan még apellálhatnak a kupaindulást jelentő 7. helyre, de alighanem a preferencia most már inkább a Viktoria Plzen elleni EKL-visszavágó, amelyet csütörtökön este rendeznek az Artemio Franchiban. A csehországi 0-0 után optimistán várhatják Italianóék a mérkőzést, de semmiképpen sem elbizakodottan, így pedig nem lennénk meglepve, ha némileg rotálná kezdőjét a tar mester.

Ennél kicsit nyugodtabb tavasza van a Genoának, amely kicsit lassú víz, partot mos alapon hozza a pontjait, de a veronai 2-1-es sikerrel végleg hátradőlhettek Alberto Gilardino fiai. Jól is fest az iparvárosi alakulat, hiszen december 10-e óta 16 meccsen csak az Atalanta, az Inter és a Monza tudta legyőzni a piros-kékeket, szorgosan gyűjtögetik a döntetleneket, amelyeket néha megszínez egy 2-1-es siker.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Bár akadnak hiányzók a vendégeknél, a legnagyobb kérdés talán Italiano hozzáállása. Egyelőre a különböző sajtóorgánumok is más-más csapatot tippelnek, de nem kizárt például Faraoni, Quarta, Parisi és Maxime Lopez játéka sem.

Ősszel a Fiorentina 4-1-re nyert a Luigi Ferrarisban, míg tavaly egy hatossal sokkolták a Genoát hazai pályán, és most is benne van egy jó kis meccs. Igazából nincs tét, el lehet engedni a gyeplőt, lehet élvezni a focit. Reméljük, Gilardino is úgy küldi fel a csapatát, hogy gólokat szerezzenek minél hamarabb, akkor pedig egy meglepően látványos 90 perc is várhat ránk.

{"headTitle":"Fiorentina-Genoa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Atalanta-Verona

A tét nélküliség viszont már sokkal kevésbé igaz a Hellasra, amely az életéért küzd. Igaz, a veronaiak szempontjából biztató volt a forduló, hiszen a vetélytársak közül az Empoli kikapott, míg a Sassuolo, a Frosinone és a Cagliari csak remizett (az Udinese meccse 1-1-nél félbeszakadt), így egy győzelemmel a 15. pozícióig ugorhatna fel a csapat, persze ez vaskos meglepetés lenne.

Az Atalantának sem mindegy a találkozó, hiszen a Bologna botladozása miatt a vesztett pontokat illetően 3 egységre kerülhet a bergamói alakulat, ha megveri a Veronát. Ráadásul ne felejtsük el, Gian Piero Gasperini gárdája fél lábbal már a 4 között van az Európa Ligában is, miután az Anfielden mosta le a Liverpoolt.

Csütörtökön itt is visszavágó, és nem vagyunk benne biztosak, hogy a rutinos mester a háromgólos előny ellenére nem fog rotálni. A bergamói találkozónak az oddsok alapján esélyese a Pool, így nem mondhatjuk, hogy egyértelműen lefutott a továbbjutás. Emellett sérültjei is eltiltottjai is vannak a kék-feketéknek.

Három nyeretlen meccsből érkezik a Verona, viszont az utolsó 3 évben kétszer is nyerni tudott a Gewissben. Nehezen tippelhető meccs, mert a vendégeknél a döntetlennek is örülnének, ennek ellenére nem fogunk meglepődni, ha itt is potyognak majd a gólok.

{"headTitle":"Atalanta-Hellas Verona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}