Sportfogadás

Megújult a Tippmixpro élő fogadási kínálata!

 • varin

Legújabb funkció még tovább bővíti a Tippmixpro fogadóinak kényelmét és lehetőségeit.

Nemrég mutattuk be igen részletesen a megújult Tippmixpro legfőbb tudnivalóit. Kitértünk többek között a cash out különlegességeire, a kifizetési lehetőségekre és időre, az adózási kérdésekre, valamint arra is, hogy miért érdemes inkább Tippmixprón játszani, mint Tippmixen. A negatívumok között azonban megemlítettük az élő fogadási kínálat egy nagy hiányosságát. Legnagyobb örömünkre ettől búcsút is inthettünk, hiszen április elejére ezt is megoldotta a magyar buki. Ez pedig nem más, mint az ázsiai hendikepes élő piac a labdarúgás sportágnál.

Az ázsiai hendikep természetesen egy igen alapvető fogadási típus, melyről itt olvashatsz bővebben. Alkalmazva már a Tippmixpro korábbi verziójában is volt, ugyanakkor az élő fogadási piacokról hiányzott. Az újítások után, bár nagyon kibővültek a Pro meccs közbeni fogadási opciói, továbbra sem volt elérhető. Így eddig élőben kizárólag európai hendikepes, esetleg nincs fogadás a döntetlenre opciókkal találkozhattunk.

Ázsiai hendikep az élő kínálatban

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt a problémát is megoldotta a    , így ha most bekattintunk egy élő mérkőzés piacaira, a hendikepek között megtaláljuk az ázsiai hendikepet. Ez ráadásul bőséges piacokat kínál, méghozzá tapasztalatunk szerint a mérkőzés hajrájáig elérhető formában.

 

De ugyanígy nem csak a teljes mérkőzésre érhető el ázsiai hendikep, hanem a félidős fogadásoknál is.

Ez persze nemzetközi sztenderdnek nevezhető, de nagy öröm, hogy már ebből az aspektusból is említhetjük a Tippmixprót a világszínvonalú irodák között.

Különbség az európai és az ázsiai hendikep között az élő kínálatban

Nem árt azonban figyelni, ha valaki nem olyan rutinos ázsiai hendikepes vagy megszokta már a "normál", vagyis az európai hendikepet. Ebben az esetben ugyanis nem arra fogadunk, hogy mi lesz a mérkőzés végeredménye, hanem arra, hogy mi lesz adott ponttól az eredmény.

Az élő ázsiai hendikepes fogadásunkat úgy képzeljük el, mintha mi 0-0-nál fogadnánk, hiába az eredmény például 3-1.

Ezt egyébként remekül meg is mutatja a Tippmixpro a "hátralévő rész" kiírásával, ami segít is megérteni az ázsiai hendikepet. Ha tehát élőben AHC-t fogadunk, mindig figyeljünk arra, hogy nem a teljes végeredményre fogadunk, hanem csak a hátralévő percek góljaira.

 

 

 

Ázsiai vagy európai hendikep?

Alapvetőnek tekinthettük korábban, hogy az ázsiai hendikepeknél mindig jobb oddsot kapunk, mint az európainál. Ez viszont nincs teljesen így, ha a Tippmixpro élő piacait vizsgáljuk.

Sokszor megfigyeltük már, hogy például egy 1x, egy +1-es európai hendikep és egy +0.5-ös ázsiai hendikep (amik ugye mind ugyanazt jelentik) szorzói közül nem utóbbi a legjobb. Általános bölcsesség, hogy jó ötletnek tűnik minden esetben kivesézni az ugyanazt a kimenetelt jelentő tippek szorzóit. Az alábbi példánál is azt láthatjuk, van olyan eset, hogy ugyanarra a tippre az európai hendikep szorzója magasabb, míg a Kelen kétesélyes fogadása esetén az odds pontosan megegyezik.

 

Példa az élő ázsiai hendikepre

Az ázsiai hendikep élő piacokon lényegében pont úgy működik, mint a mérkőzés előtti piacokon. Ha az ember elvonatkoztat a tényleges állástól, és csak arra fókuszál, hogy mennyi lesz az eredmény a hátralévő percekben, máris megértette a hendikepet. Mindemellett ez az egyetlen olyan fontosabb élő fogadási piac, ahol nem a mérkőzés egészét kell vizsgálni, csak egy intervallumot.

Példa: A Debrecen 3-1-re vezet a Ferencváros ellen a 60. percben. Ekkor különböző fogadási opciókra fogadhatunk a Tippmixprón.

 

Példa az élő fogadásra: Debrecen-Ferencváros 3-1-es állásnál
Fogadásunk Végeredmény Kimenetel Végeredmény Kimenetel Végeredmény Kimenetel
Ferencváros -0.25 3-1 Félvesztes 4-1 Vesztes 3-2 Nyertes
Debrecen +0.25 3-1 Félnyertes 4-1 Nyertes 3-2 Vesztes
Ferencváros -1.0 3-2 Tét visszajár 3-3 Nyertes 3-1 Vesztes
Debrecen -1.0 3-1 Vesztes 4-1 Tét visszajár 5-1 Nyertes
Ferencváros -1.25 3-1 Vesztes 3-2 Félvesztes 3-3 Nyertes
Debrecen +1.25 3-1 Nyertes 3-2 Félnyertes 3-3 Vesztes

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<