Bajnokok Ligája

Te bevállalnád ezt a 11-szeres BL-kombit?

Az negyeddöntők közül mind a négy meccsen jött a "mindkét csapat szerez gólt + 2.5 fölött" opció. Jön az ismétlés?

Kedden és szerdán nem túlzás állítani, hogy a szezon legfontosabb és egyben legizgalmasabb meccsei lesznek terítéken, hiszen eldől, hogy melyik négy együttes harcolja ki az elődöntőt a Bajnokok Ligájában. A világ legjobb klubfoci sorozatában a top 4-be jutni már önmagában óriási teljesítmény és egyelőre egyik párharc sem lefutott, ez pedig nagyban köszönhető a korábban eltörölt "idegenben szerzett gólszabálynak".

Az odavágókon nyomát sem láthattuk az óvatosságnak, hiszen összesen 18 gól (átlagban 4.5) esett meccsenként, ilyenre több, mint 10 éve nem volt példa a BL-ben.

Pedig a fentebb említett szabály eltörlése előtt jellemzően inkább a félidő 0-0 volt a "tuti tipp", ez idén a negyeddöntők első felvonásai közül egyetlen esetben sem jött volna be. A rendes játékidő tekintetében pedig simán zöldült mind a négy összecsapáson a "mindkét csapat szerez gólt + 2.5 fölött" fogadás, mi pedig megnéztük, hogy ezzel mennyit kaszálhatnánk a sorsdöntő visszavágókon.

Tudtad? Az idegenben lőtt gól-szabályt 2021-ben törölte el az UEFA. Ez a 2021/22-es szezonban lépett életbe, akkor a 8 negyeddöntős meccsből 4-szer jött a BTS+over 2.5. A 2022/23-as idényben még rosszabb lett ez a mutató, akkor az odavágók egyikén sem tudott mindkét együttes gólt szerezni és a második felvonásokon is csak a Benfica-Inter (3-3) hozta le a cikkben várt forgatókönyvet.

A négy találkozó közül talán a Man City-Real Madridra kapunk váratlanul magas oddsot a BTS+over 2.5 viszonylatában (1.90), ez meglepő módon ugyanúgy fizet, mint a Dortmund-Atlétin. A bukik a Barca-PSG-n várnak leginkább gólesőt, ha pedig újra jönne az összes meccsen a már többször emlegetett forgatókönyv, közel 11-szeres pénzt vághatnánk zsebre.

Azt azért tegyük még hozzá, hogy ez a cikk szimplán az érdekesség kedvéért íródott, nem egy direkt tippről van szó. Ezzel persze nem azt állítva, hogy játszhatatlan, de azért egy kis aprónál többet mi nem szánnánk rá. 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája 2023/24 - Negyeddöntős visszavágó kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-16 21:00","footerTitle":"eredő odds: 10,83","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_340988","events":[{"eventTitle":"Barcelona - PSG - Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2.5 gól","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dortmund - Atlético - Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2.5 gól","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayern München - Arsenal - Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2.5 gól","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Man City - Real Madrid - Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2.5 gól","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<