Bajnokok Ligája

Ekkora szorzón érdemes lehet megjátszani a Barca és az Atléti továbbjutását?!

Közel 40 százalékkal (!) fogadhatunk magasabb szorzón a két spanyol csapat továbbjutására a Tippmixpronak köszönhetően.

Kedden megkezdődnek a Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjának negyeddöntőinek visszavágói. Ekkor rendezik a Dortmund-Atlético Madrid (1-2), valamint a Barcelona-PSG (3-2) összecsapásokat, amelyeket a spanyol csapatok várnak előnyből.

A találkozókkal már korábban foglalkoztunk, a     kínálatát böngészve viszont rálelhetünk újfent egy emelt szorzóra, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A honi iroda méltán híres Oddsrakétáját kedden az Atlético Madridra és a Barcelonára hozta ki - kiemelt szorzón fogadhatunk arra, hogy a spanyol csapatok továbbjutnak!

Ezt az opciót 1.81-es odds helyett, így 2.50-ért lehet megfogadni, ez pedig azt jelenti, hogy közel

Amiben bőven van potenciál, hiszen mindkét csapat egygólos előnyből várja a visszavágót, avagy győzelmük vagy döntetlen esetén biztos a továbbjutásuk, ha pedig egy találattal kapnak ki a rendes játékidőben, akkor sincs messze még semmi, mivel a hosszabbításban vagy a büntetőpárbajban maguk felé billenthetik összesítésben a mérlegnyelvét.

Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker.

{"headTitle":"Oddsrakéta - Barcelona - Paris SG/Dortmund - Atl. Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona és Atl. Madrid is továbbjut - régi odds 1.81","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Fogadj a legizgalmasabb piacokra a Tippmixprón <<<


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<