Tenisz

Győzelemmel tér vissza Nadal? - tipp a keddi meccsére

 • Cesc18

A spanyol legenda a róla elnevezett center pályán az olasz Flavio Cobollival néz farkasszemet kedd délután.

A 12-szeres barcelonai bajnok Rafa Nadal a hétfői sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy kedden pályára lép az első fordulóban. Papíron ez lesz a spanyol legendának az utolsó versenye ezen a helyszínen, ahol kezdésként a róla elnevezett centeren az olasz Flavio Cobollival csap majd össze.

Az utolsó percben született csak döntés, hiszen végig kétséges volt, hogy mennyire tudok felkészülni. kedden viszont ott leszek az első fordulóban. Végig kételkedtem magamban, hogy képes leszek-e a megfelelő állapotba kerülni. Az elmúlt két év nagyon nehéz volt számomra, komoly műtéten estem át, amiből sok idő volt a felépülés. A testem reakcióit nem tudtam kiszámolni, nem tudtam azt az időrendet követni, amit szerettem volna.

- nyilatkozta a 22-szeres Grand Slam-győztes, aki hozzátette, hogy még mindig vannak fájdalmai, de ezzel már nem tud mit kezdeni. (fordítás: eurosport.hu)

{"headTitle":"Flavio Cobolli - Rafa Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-16 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cobolli","odds":"4.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Nadal","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mint látható, a bukmékerek azért bizakodóak Nadallal kapcsolatban, hiszen az olasz továbbjutása már több, mint négyszeres kasszát fizet. 

Az olasz fiúnak ez egy óriási élmény és kihívás lesz. A telt ház garantált Barcelonában, ami hathat bénítóan Cobollira, mint ahogyan Nadal személye is. De ez csak feltevés, ha igazán kemény fából faragták a firenzei srácot, akkor helyt tud állni és megpróbálja élvezni ezt a meccset a tenisztörténelem egyik legnagyobbika ellen. 

Ugyan Cobolli a világranglistán már a top 50 kapuján kopogtat, de olyan túl nagy ATP-tapasztalata még nincs, ilyen meccsek tekintetében pedig pláne nincs. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Igazából egy ilyen találkozóba belenyúlni maga az életveszély, hiszen rengeteg olyan kérdés van, amire csak a mérkőzésen kapunk majd választ. Tényleg nem tudhatjuk, hogy Nadal milyen állapotban van és milyen játékra lesz képes, mint ahogyan azt sem tudhatjuk, hogy Cobolli, hogyan reagál a helyzetre.

Nem maradt más, mint a megérzésünkre hallgatni, így született az alábbi tipp.

{"headTitle":"Flavio Cobolli - Rafa Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-16 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nadal nyer és játékok száma 18.5 felett","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<