Tenisz

6.50-es oddsot rizikózunk meg Marozsán meccsén

 • Cesc18

A magyar fiú szerda délután a francia Luca Van Assche ellen mérkőzik meg Barcelonában.

Szerdán 12 második körös összecsapást találunk a barcelonai programban, avagy most már minden kiemelt bemutatkozik, köztük az a Marozsán Fábián, aki Carlos Alcaraz visszalépésével rögtön a legjobb 32 között találta magát. 

Általában az csak jó, ha az embernek egy meccsel kevesebbet kell játszania, ám a magyar fiú esetében kérdés, hogy mennyire lesz rozsdás, hiszen három hete nem játszott tétmérkőzést és ez lesz az idei első salakos megmérettetése. 

Önbizalom tekintetében viszont jól állhat Fábi, ugyanis zseniálisan jól teljesített a Sunshine Double során. Emlékezhetünk, hogy Indian Wellsben a legjobb 16 között, míg Miamiban ezt megfejelve, a negyeddöntőben búcsúzott. A két tornán négy meccsen is borította a papírformát és többek között olyan teniszezőket küldött haza, mint Holger Rune és Alex De Minaur. 

Kilenc meccset vívott meg komolyabb hullámvölgy nélkül, ami óriási fegyvertény. A miami menetelés számomra majdnem nagyobb dolog, mint Alcaraz legyőzése. A top 40 pedig természetesen egy mérföldkő, de nem foglalkozunk vele mindennap. Most már salakon edzünk, ami furcsa, mert Fábi a szeptemberi, keszthelyi Davis Kupa óta nem játszott ezen a borításon.

- mondta Balázs György, Marozsán trénere, aki hozzátette, egyre komolyabb ellenfelek jönnek szembe, akik már alaposan felkészülnek tanítványából.

A soron következő ellenfél egy fiatal francia srác lesz, Luca Van Assche, aki éppen befér jelenleg a top 100-ba, A 19 éves teniszező három éve megnyerte a junioroknál a Roland Garrost és egy-egy mérkőzésen bizonyított már a profik között is, de azért még sokat kell fejlődnie, hogy jöjjenek az igazán nagy eredmények. 

Van Assche már április elején, Marrakech-ben megkezdte a salakszezont, de csak a héten tudta első meccsét megnyerni a leglassabb borításon. Zhizhen Zhangot verte kettőben, ami előzetesen egy ki-ki mérkőzésnek nézett ki, miután a kínai salakon nem igazán tényező. 
 

Mire fogadjunk?


A külföldi szakírók úgy gondolják, hogy ez a meccs alapvetően Marozsánon múlik majd. Tény, hogy ha a magyar fiú úgy játszik, mint a tengerentúlon, akkor Van Assche ellen minden esélye meglesz a győzelemre, ha viszont rozsdásabb lesz a három hét kihagyás miatt, akkor akármi is lehet a vége. Nyilván erre csak a mérkőzésen kapunk majd választ, előre nem tudhatjuk. 

Az biztos, hogy a franciának az első szettben lehet a legjobb esélye, amikor Fábi talán még nem annyira éles. Ezt a logikát követve választottuk ki az alábbi tippet. 

{"headTitle":"Marozsán Fábián - Luca Van Assche","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-17 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Van Assche nyeri az 1. játszmát, Marozsán nyeri a meccset","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<