Skót foci

2.20-as szorzót ajánlunk a BL árnyékában

  • Tomihmv

Habár szerdán a BL viszi a prímet, lesz többek közt egy Rangers meccs is, amelyből megpróbálunk profitálni.

Korábbról elhalasztott meccsel, a Dundee-Rangers ütközettel zárul a skót bajnokság alapszakasza. A feleknek nem ez lesz az idei utolsó találkozása, ugyanis a DFC is a felsőházi rájátszás résztvevője, ugyanakkor ahogy korábban, úgy most is a glasgow-i csapat a meccs komoly favoritja, a "V"-re ugyanis átlagosan mindössze 1.25-szörös szorzón lehet fogadni.

Csapathírek

Kisebb gödörben várja a Dundee a szerdai ütközetet, hiszen az Aberdeen (1-0), majd a St. Johnstone (2-1) legyőzését követően csupán egy pontra volt jó. A Motherwelltől 3-2-re kikapott hazai pályán, majd az Aberdeen otthonában játszott gól nélküli remit az elmúlt hetekben.

A hazaiak ettől függetlenül a hatodik helyen tanyáznak, s mivel rajtuk és a Rangersön kívül nincs másnak elmaradt meccse, így biztosan bejutottak a felsőházi rájátszásba, ahol minden bizonnyal az ötödik helyért lesznek harcba, méghozzá a St. Mirren együttesével. Mindez pedig azért komoly bravúr, hiszen a Dee újoncként vágott neki az idei szezonnak.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Jó hír a hazai gárda szimpatizánsainak számára, hogy Tony Docherty biztos kimaradója nem lesz, Pineda és Beck szereplése kérdéses mindösszesen, akik egyébként már régóta maródiak. Vagyis mindez azt jelenti, hogy a mester minden bizonnyal ugyanazt a kezdőcsapatot veti be szerdán, mint tette azt a legutóbbi két játéknapon.

[4221132] 2024-04-17 21:00:00 Dundee FC - Rangersx

Ami a vendégeket illeti, a Rangers eltökélt célja volt a szezon előtt, hogy az idény végén triplázzon Skóciában, míg a nemzetközi kupában minél tovább jusson. Az Európa Ligában a legjobb 16 között esett ki a Benficával szemben, 3-2-es összesítéssel, míg otthon nem áll rosszul. A ligakupát már megnyerte, az FA Kupában hétvégén elődöntőzik a Hearts ellen, vagyis van esélye, hogy bejusson a fináléba, s elhódítsa azt a trófeát, míg összességében a bajnokságban is jól áll.

Ugyanakkor a kék-fehérek a legutóbbi két bajnokijukon nem tudtak nyerni, így lépéshátrányba kerültek az ősi rivális Celtic csapatával szemben. Előbb a zöld-fehérekkel játszottak 3-3-as döntetlent hazai pályán, ami úgy nem rossz, hogy folyamatosan kapaszkodniuk kellett, s az egyenlítő találatot a 93. minutumban vitték be. Vesztett pontok tekintetében az iksz után is maradtak az élen, azonban vasárnap jött a feketeleves, ugyanis igen komoly meglepetésre 3-2-re kaptak ki az alapszakaszt a 11. pozícióban záró Ross County otthonában, méghozzá úgy, hogy a szünetben még 1-0-ra mentek...

Mindezeknek köszönhetően négy pont a Celtic alakulatával szemben a hátrányuk, igaz, ha hozzák ezt az elmaradt meccsüket, akkor egy egységre megközelítik őket, s ugye lesz még öt felsőházi találkozójuk, melyek közül egy a zöld-fehérek ellen lesz, vagyis van esélyük még az előzésre.

Philippe Clement menedzser maximum öt játékosára nem számíthat hét közben, ugyanis Yilmaz, Danilo, Jack, Cortés és Diomande játéka bizonytalan. Közülük az utóbbi a legutóbbi meccset hagyta ki mindössze, a többiek már egy ideje harcképtelenek.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban kétszer találkoztak, novemberben a Rangers idegenben 5-0-ra tudott nyerni, míg decemberben, hazai pályán, 3-1-re.

Ahogy azon találkozók, úgy a mostani előtti is a glasgow-iak a meccs toronymagas favoritjai, azonban kisebb gödörben vannak, győzelmi kényszerben lépnek pályára, a hazaiak (akik ugyanúgy nem parádéznak most), viszont tét és teher nélkül várhatják az óriást.

Avagy nem volna meglepő, ha szoros lenne a találkozó, de véleményünk szerint két nyeretlen meccset követően nem hibázik a Rangers, ám mivel háromesélyben nem sokat fizet a glasgow-i siker, így egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk az összecsapáson. Ami nem más, minthogy megjátsszuk a "V"-t, emellett kevesebb, mint 4,5 gólra is fogadunk, valamint arra, hogy mindkét csapat kap büntetőlapot. Mindezek után kereken 2.20-szoros szorzót kapunk, ami részünkről bőven megér egy próbát a Bajnokok Ligája árnyékában.

{"headTitle":"Dundee FC - Rangers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Rangers nyer + Kevesebb, mint 4,5 gól + Mindkét csapat kap büntetőlapot - Igen","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4221132] 2024-04-17 21:00:00 Dundee FC - Rangersx;