Bajnokok Ligája

2+1 tippötlet a Man City - Real Madrid visszavágóra

3-3-as állásról folytatódik a Manchester City és a Real Madrid negyeddöntője a BL-ben. Mutatjuk tippjeinket!

A szezon egyik legjobb mérkőzését produkálta a két együttes múlt héten a Santiago Bernabéu-ban, így joggal várja minden szurkoló, hogy a szerda esti összecsapás is igazi csemege lesz. Az odavágón elért 3-3-as döntetlen igazából egy olyan eredmény, hogy mindkét csapat bizakodhat, a City nyilván a hazai pálya jelentette fórban, a Real pedig egy soványka győzelemben.

A fogadóirodák mindenesetre letették a voksukat a Real Madrid ellen, hiszen a továbbjutásra kínált szorzók terén óriási a különbség, a királyi gárda elődöntője pénzünk 3.20-szorosát éri, szemben a City 1.34-es szorzójával.

{"headTitle":"Manchester City - Real Madrid - Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.34","customLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_353401","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"3.2","customLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_353401","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Csapathírek

A hétvégén mindkét csapat győzelemmel melegített a második felvonásra. A City a gyengécske Lutont intézni el könnyedén, hiszen Guardiola csapata 5-1-es sikert aratott, a Real Madrid pedig a Mallorca otthonából vitte el a három pontot. Ahogy azt várni lehetett, mindkét szakvezető igyekezett pihentetni a legjobbjait, a Cityben Foden, Grealish, Rodri, Bernardo sem lépett pályára, míg a Realban Vinícius, Camavinga és Carvajal csak csereként lépett pályára, Kroos és Rodrygo pedig egy percet sem játszott.

Nagy változásokat az egy héttel ezelőtti kezdőcsapatokhoz képest nem igazán kell várni. A Real Madridban Aurelien Tchouameni sárga lapos eltiltás miatt kénytelen kihagyni a találkozót, helyette majd Camavinga szűrheti a középpályát.

A Citytől is ugyanazt a csapatot várhatjuk gyakorlatilag, annyi (pozitív) változással, hogy Kevin de Bruyne és Kyle Walker visszatérhet a kezdőbe. Mindkét játékosra kulcsszerep vár, Walker Viníciusszal szembeni védőmunkájára nagy szüksége lesz az angoloknak.

[4446284] 2024-04-17 21:00:00 Manchester City - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

Az első meccs képe alapján nehéz megmondani, hogy mire lehet számítani. A kinti meccsen a City sokáig dominálni tudott, de a Real megtalálta a réseket a pajzson és olykor a szerencsét is maga mellé állítva tudott gólokat szerezni. Ugyanakkor olyan bombagólokat is láttunk, amelyek csodaszámba mentek, remek egyéni alakítások végén születtek a távoli gólok, ezekre pedig nem lehet előre készülni.

A visszavágón is hasonló küzdelemre és tempóra számítunk és mivel zseniális támadóarzenálok vannak mindkét oldalon, a gólok ezúttal sem maradhatnak el. A gól/gól és 2.5 gól fölé opcióra a 1.86-ért lehet fogadni a Tippmixprón, ami szerintünk egy játszható tipp (lenne) erre a visszavágóra, viszont mivel az Oddsrakétának köszönhetően kereken 2-szeres pénzt kapunk 3 rendes játékidős gólra is, nem kérdés, hogy ezt az opciót vesszük ki.

Megkockáztatható a második félidő overes fogadások is, amire 1.70 feletti oddson kapunk.

A City még soha nem kapott ki a Realtól hazai pályán, sőt mind a négy randevút megnyerte az Etihadban. Ha jönne az ötödik siker is zsinórban, akkor azzal a gólos verzióban akár egy közel hármas szorzót is levadászhatunk.

{"headTitle":"Manchester City - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2. félidő 1.5 felett ","odds":"1.74","customLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_353401","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Manchester City nyer + mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.9","customLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_353401","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446284] 2024-04-17 21:00:00 Manchester City - Real Madridx;