Európa Liga

Csak a csoda segíthet a Liverpoolon, de a fogadóknak van egy reményteljes ötletünk

  • Cipolla

Háromgólos hátrányból kellene idegenben csodát tennie a Vörösöknek, de sok minden nem szól Szoboszlaiék mellett.

A legrosszabbkor jött el a Liverpool mélypontja ebben az idényben, így egy hét alatt listavezetői pozícióból már a harmadik helyig csúszott vissza a Premier Leauge-ben, míg az Európa Ligában 3-0-ás hátrányban utazik az Atalanta otthonába. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy megpróbálják Szalahék a lehetetlent és megfordítani a párharcot a bergamóiak ellen.

{"headTitle":"Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta","odds":"1.14","customLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_353403","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"5.50","customLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_353403","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kezd összeomlani a Liverpool szezonja, ugyanis hiába a február végi Ligakupa-siker, a bajnoki címhez már szerencse is kellene, az Európa Ligában pedig egy olyan fordítás, ami klubtörténelmi lenne. Hazai pályán simán kapott ki 3-0-ra a Liverpool, ahol ami elromolhatott, az el is romlott.

Klopp gyenge kezdőt küldött a pályára, sok súlyos egyéni hiba is volt, a csatárok pedig mindent kihagytak. Ha ez nem lett volna elég, a hétvégén a Crystal Palace is legyőzte az Anfielden a Liverpoolt, ráadásul ott sem jött össze a rúgott gól.

[4446404] 2024-04-18 21:00:00 Atalanta - Liverpoolx

Tényleg elképesztő helyzetek maradtak ki, Nunez és Diogo Jota volt elsősorban elemében ebből a szempontból, de Szalah sem tudja a hátára venni a csapatot.

A legszomorúbb angol szemszögből, hogy gyakorlatilag egy hete lett teljes a keret, minden fontos játékos visszatért és most jönnek ezek a hatalmas betlik.

Az Atalanta nagyon meg tudta zavarni a liverpooli labdakihozatalt, amiből aztán viszonylag könnyebb gólokat tudtak szerezni. Hétfőn azonban nem jött össze a bergamóiaknak a győzelem, hazai pályán csak 2-2-es döntetlenre volt jó a Verona ellen Gasperini csapata. 

Nagy pihentetést nem csinált az olasz mester, nyolc helyen is megegyezett a kezdő az EL meccshez képest, így talán egy kicsivel fáradtabb lehet a hazai csapat a visszavágón.

Az első meccshez képest új sérült nincs egyik oldalon sem.

Mire érdemes fogadni?

Gasperini nagyon lemeccselte Kloppot az odavágón, most a visszavágón a németnek lenne szüksége hasonló varázslatra. A német menedzser egy hete egyértelműen nem a legerősebb kezdőjét küldte a pályára, ezt a hibát újra aligha követi el. A legerősebb Liverpoolra számítunk, amely megpróbálja kiharcolni a továbbjutást, de reálisan a formák alapján ez nincs benne az angolokban.

A Liverpool azonban képes olykor az európai sorozatokban csodát tenni, így azt mindenképp megadjuk Szoboszlaiéknak, hogy mindent meg fognak tenni a sikerért. Ez pedig fogadási szempontból arra ösztönöz minket, hogy Liverpool dominanciát várjunk, ahol a végeredményt a vendégek helyzetkihasználása határozhatja meg.

Nincs mire várnia a Vörösöknek, így sok helyzetet, beadást, szögletet várunk tőlük. Ennek okán elvisszük a sok liverpooli szögletet, a Vörösöktől legalább hét szögletet várunk.

{"headTitle":"Atalanta - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool szögletszám: 6.5 felett","odds":"1.82","customLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_353403","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446404] 2024-04-18 21:00:00 Atalanta - Liverpoolx;