Konferencia Liga

Ezzel nyernénk a Lille-Aston Villa KL-visszavágón

  • Tomihmv

Az odavágón bejött, így a visszavágón is fogadáskészítős tippel próbálkozunk a felek csatáján.

Csütörtökön rendezik a Konferencia Liga negyeddöntőinek is a visszavágóit, az időrendben előbb tartandó két ütközet közül pedig egyértelműen a Lille-Aston Villa emelkedik ki. A második találkozónak a franciák az esélyesei, igaz, csak nüanszokkal, a "H"-ra ugyanis átlagosan közel 2.40-szeres szorzón lehet fogadásokat kötni.

Csapathírek

A két együttes egy hete feszült egymásnak, s fordított pályaválasztás mellett az angolok 2-1-re tudtak nyerni, méghozzá úgy, hogy a franciáknak a hajrában, a 84. percben sikerült szépíteniük. Vagyis a továbbjutás egyáltalán nem dőlt el, érdekes, izgalmas visszavágó várhat ránk.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Azon találkozó előtt egyébként az Aston Villa nem volt jó passzban (egy vereség és egy döntetlen volt a mérlege), a Lille legyőzésével viszont úgy fest, hogy megtáltosodott, hiszen vasárnap 2-0-ra nyert az Arsenal otthonában (!), nem kis meglepetésre. A sikernek, valamint a Tottenham botlásának köszönhetően a negyedik, Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyre jött fel a Premier League tabelláján, s három pontot ver a Spursre, igaz, a londoniak eggyel kevesebb meccset vívtak meg.

[4446448] 2024-04-18 18:45:00 Lille - Aston Villax

A Lille együttesének épp birminghami vereségével szakadt meg jó sorozata, előtte ugyanis zsinórban hét tétmérkőzésen keresztül veretlen volt. Az angliai találkozót követően a franciák egyébként nem léptek pályára, hétvégi bajnokijuk jövő héten hét közben kerül pótlásra, egyetemben a PSG és a Marseille ütközeteivel.

Az odavágót a Villánál Buendía, Cash, Kamara, Lenglet, Mings és Ramsey hagyta ki, míg a Lille-nél Fernandes, Ilics és Umtiti nem szerepelt. A második találkozóra a vendégeknél Lenglet és Cash visszatér (az Arsenal ellen már a kispadra le tudtak ülni), a hazaiaknál az előbb említett három játékos mellett Angel Gomes maradhat ki.

Mire érdemes fogadni?

A franciák tehát rápihentek a találkozóra, míg az angolok nem, de egy óriási bravúrt vittek véghez vasárnap, ami enyhén szólva is megdobhatja őket a szezon hajrájára. Avagy újfent benne van a pakliban egy szorosabb ütközet, így pedig egy fogadáskészítős tippet eszeltünk ki a felek visszavágójára is.

Ami nem más, mint, hogy legalább két gólra fogadunk, ami az első meccs alapján, valamint, hogy az egyik fél hátrányban van, könnyedén ülhet. Emellett pedig legalább négy büntetőlapra is teszünk. Szoros ütközetről beszélünk, egy visszavágóról, ahol már nincs hibázási lehetőség, a hazaiak hátrányból várják a találkozót, az odavágó három sárga lapot hozott, a játékvezető pedig az a Kruzliak lesz, aki az ilyen kaliberű meccseken ennyi büntetőlapot szinte kivétel nélkül mindig kioszt, vagyis úgy véljük, hogy ezzel az opcióval sem kellene, hogy különösebb baj legyen...

{"headTitle":"Lille - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-18 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Több, mint 1,5 gól + Több, mint 3,5 büntetőlap","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446448] 2024-04-18 18:45:00 Lille - Aston Villax;