Darts

Négy tipp, közel 10-szeres kassza

Jön a Premier League alapszakaszának 12-ik estéje, a mezőnyt pedig ezúttal Rotterdam városa látja vendégül.

A hollandiai show-t egy angol rangadó, Michael Smith és az éllovas Luke Littler párharca nyitja, amely a rájátszás szempontjából előbbinek a fontosabb, utóbbi azonban biztosan szeretne visszavágni a korábbi két vereségért.

A 17 éves angol az elmúlt három PL-estén döntőzni tudott, ebből kettőt be is húzott, szóval igen jó hangulatban utazhatott Rotterdamba. Smith ennél szerényebb eredményeket hozott, így még mindig a vonal alatt tanyázik, igaz már csak egy pont a hátránya. De, ha elveszíti ezt a meccset, akkor függetlenül a többi eredménytől, biztosan marad az ötödik helyen. Littlernek viszont nincs miért aggódnia, ugyan matematikailag még kicsúszhat a négyből, de erre azért vajmi kevés az esély. 

A Premier League-be kerülve úgy gondoltam, hogy ha kiharcolnám a rájátszást az óriási eredmény lenne, így 11 éjszaka után az élen állni csak bónusz. 

- mondta Littler, illetve hozzátette, hogy minél nagyobb egy Aréna, annál jobban játszik, utalva arra, hogy Rotterdamban az egyik legnagyobb tömeg előtt lépnek színpadra. 

Nem Smith a meccs favoritja, de a világbajnok angol abból mindenféleképpen meríthet, hogy az idei PL-szezon során már háromszor is le tudta győzni a fiatal honfitársát. Bízunk benne, hogy egy igazán szép meccset dobnak, rengeteg 180-nal megspékelve. 

A folytatásban Rob Cross és Gerwyn Price csap össze, tehát jön egy alsó házi rangadó, amelynek tétje az életben maradás. Egy pont van a két játékos között, a hátrányuk viszont elég nagy, szóval abszolút győzelmi kényszerben játszanak. 

Az angolra a PL első felében a kiegyensúlyozottság volt jellemző, az elmúlt öt fordulóban viszont csúnyán behúzta a kéziféket és rendre nyeretlenül távozott. Ugyan voltak jobb meccsei, de a vereség az vereség és ebből sorozatban öt az nagyon sok. Price jóval jobb formának örvend, a walesiek világbajnoka az utóbbi időben életjeleket mutatott és durrogtatta a 100+ átlagokat. 

Cross-nak viszont idén nem ment rosszul a walesi ellen, így inkább a 180-ak felé kacsingatunk, mégpedig, hogy Price dob többet. Az angolnak 192 lejátszott leg alatt mindössze 36 jött össze ebben az alapszakaszban, Gezzy ezzel szemben 179 leg alatt 51-et dobott. 

A tábla másik felé elsőként Peter Wright és Nathan Aspinall feszül egymásnak. Utóbbi egy ponttal a vonal felett tanyázik és ez a meccs a rájátszás szempontjából akár kulcsfontosságú is lehet a számára, hiszen papíron vernie kellene az utolsó skótot. Ha ezt nem tudja megnyerni Aspinall, akkor akár a forduló végére vissza is csúszhat az ötödik helyre. 

Ugyan Aspinall mindkét korábbi meccsét megnyerte a skót ellen, de mivel egyre kiélezettebb a helyzet, ez ígérkezik a legnehezebbnek. 

Az utolsó negyeddöntőben jön a hazai kedvenc Michael van Gerwen, aki ráadásul a regnáló világbajnok Luke Humphries-zal csap majd össze. Kettejük legutóbbi párharca bántóan sima, 8-1-es angol győzelmet hozott. Azon a meccsen a világelső 112-es átlagot dobott, amire a hollandnak egyszerűen nem volt válasza.

Kérdés, hogy most egy hasonló teljesítmény benne van-e Humphries-ban, az elmúlt két PL-fordulóban ugyanis nem tudta a legjobbját hozni, mint ahogyan a hétvégén Riesában sem. Egy kisebb hullámvölgybe került tehát az angol, míg Van Gerwen múlt héten Birminghamben nyerni tudott, igaz, ehhez szerényebb játék is elegendő volt tőle. 

A hazai közönség biztosan nagyon motiválja Van Gerwent, de egyben plusz nyomást is jelent, amivel tavaly például nem a legjobb birkózott meg és már az első meccsén kiesett. Ettől függetlenül underdogként érdemes lehet elvinni a jelenlegi Humphries ellen, viszont mi ezen a meccsen is a 180-akkal tartunk. 

{"headTitle":"Premier League, 12. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-18 20:00","footerTitle":"9,41","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Smith - Littler 180-ak 6.5 felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Price dob több 180-at","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Aspinall 180-ak 2.5 felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Van Gerwen - Humphries 180-ak száma 6.5 felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<