NB II

Feljuthat a Szpari - ingyenes tipp a Vasas elleni rangadóra

  • Cipolla

Szombat ebédidőben rendezik az NB II-es szezon legnagyobb rangadóját, ahol a fővárosiaknak lenne fontosabb a három pont.

Szokatlan időpontban, szombat 12:30-kor rendezik az NB II egyik legjobban várt meccsét, a Nyíregyháza Spartacus-Vasas összecsapást. A szokatlan időpont a televíziós közvetítés, no meg a Nyíregyháza jövő heti Magyar Kupa meccse miatt alakulhatott ki.

{"headTitle":"Nyíregyháza - Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nyíregyháza","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vasas","odds":"2.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ugyan edzőváltás történt a Vasasnál és az eredmények nagyjából jönnek is azóta, nem beszélhetünk lehengerlő játékról Gera Zoltán együttesétől. Az igencsak rozsdás angyalföldiek hétfőn a Kozármisleny ellen szenvedtek meg rendesen, ahol a piros lap nagy segítség volt a másodosztály kirakatcsapatának. 

A Nyíregyháza magabiztosan vezeti a tabellát, hét ponttal a Vasas előtt és 10 pont a Győrrel szemben a fór. Miután már csak hat kör van hátra a bajnokságból, így egy győzelem gyakorlatilag garantálná a nyírségieknek a feljutást, sőt a bajnoki cím is karnyújtásnyira kerülne. 

Azonban Tímár Krisztián gárdájának az iksz is megfelelő, nem lepődnénk meg, ha döntetlennél nem sokat rizikózna a szabolcsi alakulat. A keret rendben van, a támadók kellő magabiztossággal rendelkeznek, ráadásul hazai pályán igazán veszélyesek, hiába játsszák albérletben a találkozóikat.

Mire érdemes fogadni?

A rangadó teljesen háromesélyes a fogadóirodáknál, azonban amellett mi nem mennénk el, hogy a Nyíregyháza mennyire magabiztos az egész szezonban, ez pedig a pályán is megjelenik. A Vasas ugyan a rangadókra rendre felszívja magát, elsősorban otthon képes brillírozni a legnagyobb meccseken, idegenben azért jóval döcögősebb a szekér. 

Ráadásul a Vasas kevesebbet is készülhetett erre a találkozóra, továbbá az iksz nekik sem olyan rossz eredmény, hiszen a Győrrel szemben megmaradna a pontelőny. Nálunk ez a meccs sokkal inkább egy óvatos 90 percnek ígérkezik, ami a hazaiaknak áll, de miután benne van a pakliban az iksz is, így egy biztonsági, 1X-es tippet vettünk ki, ami ugyan nem fizet nagyon jól, de lehet benne érték még így is.

{"headTitle":"Nyíregyháza - Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nyíregyháza vagy döntetlen","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ez a tipp egy ingyenes Logibet-tipp! Megnézem Cipolla többi tippjét is!