Bundesliga

Egy erős és egy bátor tippünk van Gulácsiék meccsére

  • varin

Meglepő, hogy ezen a lapos piacon milyen szorzókkal jelentkeznek a fogadóirodák, ezt pedig ki is használnánk.

Véghajrájához közeledik a Bundesliga, ahol kezdenek eldőlni a lényegi kérdések. A Leverkusen bajnok, a Bayern és a Stuttgart vélhetően BL-szereplő, míg az alsóházban még 4-5 csapat is küzd a kiesés és az osztályozó elkerüléséért. Ami viszont még a lenti csapatok mellett igazán érdekfeszítő lehet, az a küzdelem a 4. helyért, amely 2 szereplős jelenleg.

4222182

A Lipcse és a Dortmund ugyanis fej-fej mellett halad, ráadásul ebben a fordulóban nagy lehetőséget kaptak Gulácsiék, hiszen a BL-elődöntős a veretlen Leverkusent fogadja. Nagy jelentőséggel bír, mit is játszanak a csapatok, hiszen jövő hétvégén Lipcse-Dortmund derbi, ahol a magyaros gárda tetemes előnyre tehet szert, ha a Bayer folytatja parádés szériáját és pontot csen Terzicéktől. Ugyanakkor az is igaz, hogy az angol csapatok leszereplése miatt most már biztos, hogy a német 5. is indulhat a BL-ben.

Így tehát Marco Rose fiai nem hibázhatnak az újonc, ám annál csodálatosabb teljesítményt nyújtó Heidenheim ellen. A korábban inkább a vívásáról ismert város csapata már biztosan a középmezőnyben végez, hiszen 10. pozíciójával még úgy sem veszélyeztetett, hogy az osztályozós 16. hely csak 8 pontra van. Márpedig legutóbb éppen a Bayern München távozott pont nélkül a Voith-Arenából.

Hiába újonc, a Heidenheim a liga legsportszerűbb csapata idén, hiszen 1 piros lap mellett csak 46 sárgát gyűjtött be a 29 bajnokin.

Nem lesz tehát könnyű dolga a Lipcsének, így egy kemény meccsre van kilátás. A mérkőzés játékvezetője Tobias Welz lesz, aki idén csak 3 bajnokit kapott, igaz, ezeken azért kiosztott 20 lapot, amivel vezeti is a bajnokság ezen statisztikáját.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Mivel egy szoros, kemény meccset várunk, 2 tippet is kinéztünk, és bizony inkább a lipcsei lapokat preferáljuk. Ha Welz hozza a formáját, akkor a vendégek számára is kiosztásra kerül néhány kártya. Az idei átlaga pedig nem rossz Red Bullnak, hiszen idegenben átlagosan 2.21 kártyát hoz 90 percre vetítve.

A minimum 3 Lipcse-lap mellett pedig bejátsszuk az x2-t is a lapok terén, ugyanis kifejezetten meglepő számunkra, hogy a bukik az újonctól várják a több figyelmeztetést. A Heidenheim mindössze 9 faulttal és 1 sárgával tudta le a Bayern elleni csodálatos győzelmet, az átlaga pedig mind a Bundesliga egészét tekintve, mind hazai vs. idegenbeli viszonylatban alacsonyabb, mint a riválisé. Lipcsében az odavágó 2-2 lappal ért véget, ezzel pedig most is nyerne az erősebbik tippünk.

{"headTitle":"Heidenheim-Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leipzig 2.5 lap felett","odds":"2.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Leipzig +0.5 lap","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222182] 2024-04-20 15:30:00 FC Heidenheim - RB Leipzigx;