Tenisz

Nem kérdés, hogy mire fogadunk Tsitsipas meccsén

 • Cesc18

A görög klasszis pénteken az argentin Facundo Diaz Acostával néz farkasszemet a barcelonai negyeddöntőben.

Pénteken a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek Barcelonában, papíron pedig a legsimább meccset az a Stefanos Tsitsipas játszhatja, aki immáron nyolc mérkőzés óta nem talált legyőzőre. 

De csak papíron, valójában azonban a 23 éves argentin ellenfele bőven okozhat kellemetlen perceket a korábbi háromszoros barcelonai döntős görögnek. Facundo Diaz Acota ugyanis ebben a szezonban szintet lépett, még február közepén Buenos Airesben pályafutása legnagyobb sikerét jegyezte azzal, hogy hazai közönség előtt megnyerte a tornát.

Ugyan azóta szerényebb eredményeket jegyez, de ezen a héten ismét jó teniszt láthatunk az argentin fiútól. Sajnos! A legjobb 16 között ugyanis éppen Marozsán Fábián volt az ellenfele, aki bár nagyon magabiztosan kezdte az első szettet, de aztán Acosta átvette az irányítást és megfordította a találkozót. A dél-amerikai előtte Borna Coricot is legyőzte és már azzal biztossá vált, hogy jövő héten bejön a világranglistán a top 50 közé. 

Persze a jelenlegi Tsitsipas ellen nem lesz egyszerű dolga, ha borítani szeretné a papírformát. A görög Monte-Carlóban végre életjeleket mutatott és egy igazán jó tornát rakott össze, minőségi ellenfeleket legyőzve.

Nem rossz helyszíne Tsitsipasnak Barcelona sem, hiszen háromszor játszott már döntőt és kétszer Rafa Nadatól, egyszer Carlos Alcaraztól kapott ki. Velük most nem kell számolnia, így könnyen lehet, hogy ezúttal révbe ér. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


A fogadóirodák elég rendesen beárazták a dél-amerikait, hiszen a    -nál 6.25-szörös kasszát fizetne a továbbjutása. Az biztos, hogy élete győzelme lenne a görög legyőzése, de mi már azzal is megelégszünk, hogy meccsben tud majd lenni vele.

Igazából Tsitsipas a héten eddig nagy veréseket nem mért az ellenfeleire, Ofner és Carballes Baena ellen egyaránt overes győzelmet aratott. Diaz Acosta még veszélyesebb ellenfélnek számít, hiszen jó formának örvend, nagy önbizalommal játszik és nincs vesztenivalója. 

A bukik 20.5-nél húzták meg az over/under határt, így nem kérdés, hogy mire fogadunk...

{"headTitle":"Facundo Diaz Acosta - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-19 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 20.5 felett","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<