Kézilabda

Erre fogadunk a tét nélküli Veszprém-Szeged rangadón

Akárhogy is ér véget a felek derbije, szinte biztos, hogy a Veszprém az 1., a Szeged a 2. helyen zárja az alapszakaszt.

Pénteken este kerül terítékre a férfi kézilabda NB I szuperrangadója, avagy a Veszprém-Szeged. A meccsnek ugyanakkor különösebb tétje nem lesz, csak a presztízs, ettől függetlenül a hazaiakat toronymagas favoritnak hozták ki a bukmékerek, akikre átlagosan mindössze szűk 1.20-szoros pénzért lehet fogadni háromesélyben.

Csapathírek

Persze ezen nem kell meglepődni. A veszprémiek százszázalékos mérleggel vezetik a bajnokságot, 23-ból 23-szor nyertek, míg a szegedieknél két vereség is befigyel a 22 lejátszott bajnokijukból, avagy, ha a Tisza-partiak győznek pénteken este, akkor sem változik semmi. Ráadásul a hazaiakra ezt követően két ujjgyakorlat vár, vagyis borítékolható, hogy behúzzák az alapszakaszt, vagyis övék lesz a pályaelőny a bajnoki fináléban a Pick ellen.

Mindemellett nem árt megjegyezni, hogy a felek az idei szezonban már háromszor is összemérték tudásukat, s mindannyiszor a bakonyiak győztek. Az őszi, szegedi bajnoki meccsükön a Telekom 30-25-re nyert, majd a március végi, Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágóján 37-30-as sikert aratott a napfény városában. Az április eleji visszavágón, pedig szintén hétgólos, 39-32-es győzelmet ért el, vagyis mindhárom alkalommal magabiztosan nyomta le ősi riválisát, összességében pedig már zsinórban öt sikert számlál ellene tétmeccseken.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A mostani, páros találkozó óta egyébként a Veszprém a Budakalászt (43-30), a Ferencvárost (40-31), s hétfőn a Balatonfüredet (33-20) győzte le, míg a Szeged a PLER (38-28), a Fradi (39-23), valamint a Budakalász (35-33) együttesein kerekedett felül, vagyis mindkét együttes hozta a kötelezőket az elmúlt napokban, hetekben.

A hazaiaknál hétfőn Jahja, Descat, Remili és Marguc sem lépett pályára, közülük az utóbbi kettő az utolsó meccseken nem játszott. A vendégeknél a Budakalász ellen Bánhidi, Carlos Molina és Imsgard maradt ki a keretből.

Mire érdemes fogadni?

A kissé furcsa időpont (péntek este nyolc) egyébként annak köszönhető, hogy a veszprémiek jövő hét csütörtökön fogadják az Aalborg együttesét a BL-negyeddöntő első meccsén, majd azt követő szerdán Dániába utaznak a visszavágóra. Avagy azon páros csörte jóval nagyobb prioritást élvez a hazaiak szempontjából, mint ez a mostani, igazából tét nélküli rangadó.

Ettől függetlenül nem hisszük, hogy a piros-fehérek totálisan elengednék a találkozót. Sőt, mivel addig gyakorlatilag majdnem egy hét van, s azért egy önbizalom növelő siker mindig jól jön, főleg az ősi rivális ellen, arról nem is beszélve, hogy ez egy remek felhozó találkozó lehet arra az ütközetre, azon a véleményen vagyunk, hogy a bakonyiak teljes mértékben komolyan veszik a találkozót. Így pedig kijöhet a felek közti jelenlegi differencia, avagy nem volnánk meglepődve, ha az idei szezonban negyedjére is magabiztos sikert aratna a Telekom a Pick felett, avagy hozná a bukmékerek által felállított 4,5-es hendikepet, vagyis ezúttal is legalább öt góllal győzne a Tisza-partiak ellen.

{"headTitle":"Veszprém - Szeged","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-19 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém -4,5","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}