NB I

Ezekkel tippekkel készülünk a Fradi bajnokavatására

  • mr.blonde

Bajnokavatásra készül a Ferencváros, a kiesőjelölt Kisvárda pedig ideális ellenfél lehet a fiesztához.

Zsinórban hatodik bajnoki címét szerezheti meg szombat késő délután a Ferencváros csapata, amely a Groupama Arénában fogadja majd az élvonaltól búcsúzó Kisvárda együttesét. A fogadóirodák szorzóiból is látható, hogy bizony ez a párosítás országos egyesnek néz ki, a Fradi győzelmére 1.25-ös átlagszorzón lehet fogadásokat kötni. 

A Fradi mind a két szezonbeli meccsét behúzta a Várda ellen, ősszel hazai pályán 1-0-ra, idegenben pedig 3-1-re győzött Sztankovics legénysége. 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A Fradi beszámolói szerint akár telt ház is lehet majd szombat délután a Népligetben, vagyis több mint 20 ezer néző lehet majd kint a meccsen. Ez  garantálja a jó hangulatot és a motivált hazai együttest

A zöld-fehérek győzelemmel biztosan megvédik címüket, és amennyiben a második helyen álló Paks a forduló nyitómérkőzésén pontokat veszít a Puskás Akadémia otthonában, akkor már a döntetlen is elég a fővárosiaknak.

A Ferencvárosnak még a vereség is jó lehet, ebben az esetben azonban vasárnapig várni kell, és a Paks mellett a harmadik helyezett Fehérvár pontvesztésére is szükség lenne.

Az FTC kispadjára visszatérhet Dejan Sztankovics vezetőedző, aki legutóbb, a ZTE otthonában hiányzott, mivel fiát kórházban ápolták, a csütörtöki edzésen viszont már ő dirigált.

Mire érdemes fogadni? 

Nem kérdés, hogy a Fradi fiesztára készül és ehhez minden feltétel adottnak is tűnik. Egy kieső csapat lesz az ellenfél a teltházas hazai közönség előtt, akiket viszont illene kiszolgálni egy jó játékkal és lehetőleg magabiztos győzelemmel. 

Ideális futballidő lesz, így véleményünk szerint a Fradi megteszi majd, amit megkövetel a haza. Magabiztos, többgólos győzelmet sem tartunk elképzelhetetlennek, így a tippjeinket is ebbe az irányba próbáljuk terelni. A Tippmixpro fogadáskészítőjével egy 1.75-ös oddsot pakolhatunk össze, ha a Fradi teljesítményére fókuszálva, de 1.90-es szorzóért a 2.5 gól feletti Fradi-termés is játszhatónak tűnik, bár ez utóbbi tippet igazából élőben lesz érdemes majd megpróbálni.

{"headTitle":"Ferencváros - Kisvárda ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fradi nyer + Fradi több szöglet + Fradi 0.5 gól az első félidőben ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ferenváros góljainak a száma 2.5 felett ","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206737] 2024-04-20 17:00:00 Ferencváros - Varda SEx;