Tenisz

Jó ebédhez szól a Fucsovics győzelem? - tipp a magyar elődöntőjére

 • Cesc18

Kemény meccs elé néz Marci a dél-amerikai ellenfele ellen, de a fogadók szerint megoldhatja ezt az elődöntőt.

Szombaton ebéd környékén a döntőért lép pályára Fucsovics Márton Bukarestben, ellenfele pedig a torna 4. kiemeltje, a chilei Alejandro Tabilo lesz.

Meglehetősen régen, hat évvel ezelőtt volt salakos ATP-tornán a legjobb négy között Marci, akkor Genfben elődöntőzhetett és végül a trófeát is megnyerte. Reméljük hasonlóan zárul ez a hét és a 32 éves magyar hosszú idő után újra tornagyőzelmet ünnepelhet. 

A szombati elődöntője ki-ki meccsnek ígérkezik a dél-amerikai ellen, ám a fogadók inkább 'Fucsó' győzelme felé hajlanak, hiszen a pénteki szorzók teljesen átfordultak.

A fogadóirodák kezdésként 1.80 körül adták Tabilo továbbjutását, mostanra azonban már 2.10 fölé csúszott a szorzója. 

A 26 éves chilei fiú egy elég komoly meglepetéssel indította az évet, hiszen január elején a selejtezőből indulva egészen a végső győzelemig menetelt Aucklandban. A fogadóirodák olyannyira nem kalkuláltak vele kemény pályán, hogy mind az öt főtáblás mérkőzésén esélytelenebbnek hozták ki az adott ellenfelével szemben.

Tabilo azóta játszott már egy újabb döntőt, méghozzá Santiagóban, saját közönség előtt, ám azt a meccset elveszítette. Mindenesetre elég jó szezonja van a chileinek és ezzel az elődöntővel karrier csúcsot jelentő 38. helyre jöhet majd fel a világranglistán. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Korábban inkább a dél-amerikai salakos versenyeken kellett Tabilóval számolni, de idén mindenfelé jó teniszt mutat és nem csak veszélyes, de balkezességéből adódóan kellemetlen ellenfél is. Fucsovicsnak sem lesz egyszerű dolga ellene, ráadásul pályafutásuk során első alkalommal mérkőznek majd meg. 

Nehéz lenne megjósolni, hogy melyikük kerülhet ki győztesen ebből a párharcból, arra viszont kevés esély mutatkozik, hogy bármelyikük simán megoldja ezt az elődöntőt. A testbeszédük alapján egyébként nagyon motiváltak. Marcinak is jól jönne már egy önbizalom növelő tornagyőzelem, Tabilo pedig karrierje felfelé ívelő szakaszát éli, így nála alap, hogy megvan a tűz. 

Egyikük sem fogja olcsón adni a bőrét, így elvisszük a szett overt erre a találkozóra.

{"headTitle":"Alejandro Tabilo - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szettek száma 2.5 felett","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<