La Liga

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a Real-Barcán

Vasárnap este pontot tehet a La Liga bajnoki versenyfutásának végére a Real Madrid, amely jó eséllyel legyőzi a Barcát.

Vasárnap este 21 órától rendezik a hétvége csúcsrangadóját, azaz a Real Madrid - Barcelona találkozót. A spanyol La Liga listavezetőjének és címvédőjének csörtéje mindig nagy szenzációnak számít, a mostani randevúnak pedig az adja a pikantériáját, hogy a Real Madrid 11 pontra növelhetné előnyét a katalánokkal szemben, ezzel pedig el is döntené a bajnoki cím sorsát. 

A Real Madridnak kiváló lehetőség tehát ez és mivel a BL-ben még komoly feladatok várnak rá az év utolsó heteiben, ezért a bajnokságot jobb lenne minél előbb letudniuk. 

 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A fogadóirodák szerint nem is kérdés, hogy Carlo Ancelotti csapata a favorit, hiszen a királyi gárda sikerét 1.80 körüli szorzón kínálják, míg a Barca győzelme a pénzünk négyszeresét is érhetné. 

A Barcelona persze megpróbál majd az utolsó szalmaszálba belekapaszkodni, csakhogy a PSG elleni csúfos BL-kudarc alighanem megtépázta az önbizalmukat. Óriási a csalódás ezekben a napokban a Barcánál, míg a Madridban mindenki mosolygós arccal kelhet fel reggelente a City kiejtése miatt (is). 

A vasárnap esti el Clásicóval még részletesebben is foglalkozunk majd, most viszont elöljáróban megnéztük, hogy a bukmékerek szerint melyek a legvalószínűbb végeredmények. 

Nos, nem meglepetés, hogy a Barcelona győzelmével végződő végeredményeket nem találtuk meg a legkisebb szorzók között. 

A fogadóirodák szerint a legvalószínűbb végeredmény egyébként az 1-1-es döntetlen, majd a Real-siker különböző variáció következnek a valószínűségi sorrendben. 

 

Te milyen eredményt vársz az el Clásicótól? 

{"headTitle":"Real Madrid - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1 ","odds":"7.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2-1","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1-0","odds":"9.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2-0","odds":"10.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2-2","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"3-1","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1-2","odds":"12.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4205658] 2024-04-21 21:00:00 Real Madrid - Barcelonax;5
[4205658] 2024-04-21 21:00:00 Real Madrid - Barcelonax;