Sportfogadás

Tippmixpro Oddsrakéta az FA Kupa elődöntőjére!

Szombat kora este a Manchester City és a Chelsea vívja meg az FA Kupa első elődöntőjét a Wembleyben.

A szombati játéknap legnagyobb mérkőzésére kétségtelenül Londonban kerül sor, hiszen az angol kupa izgalmasabb elődöntőjét rendezik meg. A Manchester City és a Chelsea csatáján természetesen Pep Guardiola együttese az esélyes, a fogadóirodák átlagosan 1.60 körüli szorzón mérik a City rendes játékidőben aratott győzelmét, míg a Chelsea győzelme 5.50-szeres oddsot is érhet. 

 

A Tippmixpro szombati Oddsrakétájában kereken 2.00-es szorzón lehet fogadásokat kötni a Manchester City győzelmére. 

Bár a Chelsea 2021 óta nem tudta legyőzni a Cityt, a két csapat legutolsó két egymás elleni mérkőzése egyaránt döntetlennel ért véget. 

[4447993] 2024-04-20 18:15:00 Manchester City - Chelseax;5

A Chelsea esélyeit most az növelheti, hogy a City hét közben egy kőkemény párharcot játszott és bukott el a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az ilyen kiesések gyakorta megviselik a csapatokat, a Citynél is most az a nagy talány, hogy Guardiolának mennyire sikerült felrázni a fiait a kudarc után. 

Merthogy a Chelseanél alighanem remek a légkör, miután a csapat 6-0-s sikert aratott legutóbb az Everton ellen. Kevés ilyen sikerélményben volt része mostanában a Kékeknek, így alighanem felfokozott önbizalommal vetik majd bele magukat az elődöntőbe is. 

Az biztos, hogy a City komplettebb csapat, mint a Chelsea, nem is csoda, hogy 1.60 körül mérik a győzelmét. A Tippmixpro Oddsrakétája ezúttal is túlságosan csábítónak tűnik, ugyanakkor, ahogy beharangozó cikkünkben is írtuk, nem biztos, hogy most megéri a Citybe fektetni. 

{"headTitle":"Manchester City - Chelsea ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City nyer a rendes játékidőben ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<