Premier League

Folytatódik-e az Arsenal vesszőfutása?

  • Tomihmv

Az elmúlt napokban két komoly vereséget szenvedett az Arsenal, ezekből kellene, hogy felálljon szombaton.

Szombaton három meccset rendeznek a a Premier League-ben, a napi zárótalálkozón pedig a Wolves és az Arsenal feszül egymásnak a Molineux Stadionban. A csörtének toronymagas favoritja a vendégcsapat, amely sikerére átlagosan 1.40-szeres pénzt kínálnak az oddmesterek.

Csapathírek

A Farkasok pocsék formában várják a hétvégét, hiszen az elmúlt öt tétmeccsükön nem tudtak győzni. Ezen rossz szériát a Coventry elleni FA Kupa vereséggel, s kieséssel (2-3) kezdték, majd átragadt a bajnokságra is.

A PL-ben immáron négy kör óta nyeretlenek, az Aston Villa (0-2), valamint a West Ham (1-2) csapataitól kikaptak, míg a Burnley (1-1) és a Nottingham ellen (2-2) ikszeltek, utóbbi eredményt kereken egy hete hozták össze.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A gyengélkedésnek köszönhetően a 11. helyen tanyáznak, viszont biztos bennmaradók, a felsőházat jelentő 10. pozíciótól pedig egy egységre vannak hat körrel a zárás előtt.

Hiányzók terén felemás a helyzet náluk, biztosan Dawson, Neto és Bellegarde marad ki tőlük a hétvégén, míg Semedo és Ait-Nouri játéka kérdéses.

[4193870] 2024-04-20 20:30:00 Wolverhampton Wanderers - Arsenalx

Az Arsenal nehéz helyzetből várja a szombati ütközetet. Artetáék ugyanis az elmúlt hétvégéig minden téren jól álltak, ugyanakkor jött két zakó és kis túlzással ott tartanak, ahol a part szakad.

A Bajnokok Ligájában ugyanis szerdán 1-0-ra kikaptak a Bayern München otthonában, így elbúcsúztak a sorozattól (mint ahogy korábban már a két honi kupától is), igaz, ez benne volt a pakliban. Az viszont nagyon nem, hogy vasárnap 2-0-s vereséget szenvedjenek hazai pályán az Aston Villa ellen, ami által lépéshátrányba kerültek a Manchester Cityvel szemben. Az Ágyúsok a zakónak köszönhetően a második helyre csúsztak vissza, s immáron kétpontos hátrányuk van az éllovas mögött.

Jó hír ugyanakkor, hogy az Ágyúsok mindössze a szezon eleje óta maródi Timber szolgálataira nem számíthatnak Wolverhamptonban.

Mire érdemes fogadni?

A felek idén eddig egyszer néztek farkasszemet, december elején az Arsenal 2-1-re nyert a Wolves ellen a PL keretén belül az Emirates Stadionban, amely siker egyébként zsinórban az ötödik volt ebben a párharcban az Ágyúsoktól.

Nagy kérdés, hogy az Arsenal két ilyen negatív eredmény után hogyan tud felkészülni erre a találkozóra. Amelyre muszáj lesz felpörögnie, hiszen ez az egyetlen sorozat, amelyben még révbe érhet, ráadásul győzelmi kényszerben van, mivel lépéshátrányban van. Szerencséje, hogy a Farkasok még gyengébb passzban vannak, arról nem is beszélve, hogy hiányzó- és minőségbeli különbségek is vannak a felek közt, ráadásul az Ágyúsok az utóbbi években dominálják ezt a párharcot.

Mindezek tükrében pedig egy fogadáskészítős tippet néztünk ki a találkozóra. Amely alapján megjátsszuk a "V"-t, viszont mellé kevesebb, mint 4,5 gólra is fogadunk. Nem hisszük, hogy hét nap leforgása alatt képes mindent elbukni a londoni együttes, ugyanakkor nem számítunk gálára tőle, így nem hendikepeznénk, viszont a kevesebb, mint 4,5 találatba elég sok eredmény belefér, s nem mellesleg igen jól felhúzza az alap, 1.40-es szorzót.

{"headTitle":"Wolves - Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-20 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Arsenal nyer + Kevesebb, mint 4,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193870] 2024-04-20 20:30:00 Wolverhampton Wanderers - Arsenalx;