Premier League

Mire mennek Kerkezék a Villa Parkban?

  • Tomihmv

A Kerkez Milos nevével fémjelzett Bournemouth vasárnap délután az Aston Villához látogat a Premier League-ben.

Vasárnap négy mérkőzés kerül terítékre a Premier League-ben, melyek közül jelen cikkünkben az Aston Villa-Bournemouth ütközettel foglalkozunk. A találkozónak a birminghamiek az esélyesei, igaz, a bukmékerek átlagosan 1.90-szeres pénzt ajánlanak a "H" kimenetelre.

Csapathírek

Jó formában várja az Aston Villa a hétvégi összecsapást. A bordó-kékek a bajnokságban a Brentford elleni döntetlent követően 2-0-ra nyertek az Arsenal otthonában, így pedig a hétvége előtt feljöttek a negyedik helyre a táblázaton, igaz, eggyel több meccset vívtak, mint az ötödik pozícióban lévő, hárommal kevesebb egységet összehozó Tottenham.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A Konferencia Ligában pedig igaz, hogy 2-1-re kikaptak a Lille otthonában csütörtökön a rendes játékidőben, ám végül büntetőkkel átléptek a francia együttesen, így bejutottak a sorozat elődöntőjébe, ahol majd az Olimpiakosszal csatáznak.

Hiányzók terén viszont nem túl jó a helyzet náluk, Kamara, Buendía, Mings, Ramsey, Moreno és Zaniolo sérülés, míg Douglas Luiz eltiltás miatt biztosan kimarad vasárnap, Lenglet játéka pedig kérdéses, s ugye ott van még az is, hogy hét közben túlórázniuk kellett Emeryéknek...

[4193861] 2024-04-21 16:00:00 Aston Villa - AFC Bournemouthx

Összességében a vendégek sincsenek rossz passzban. Kerkezék ugyanis a kéthetes szünetet követően a két otthoni meccsüket behúzták (az Everton ellen 2-1-re, a Crystal Palace ellen 1-0-ra nyertek), majd ugyan némi meglepetésre 2-1-re kikaptak a Luton otthonában, de egy hete 2-2-re végeztek a Manchester United ellen a Vitalityben. Mindezen eredményekből pedig a magyar válogatott játékos is kivette a részét, újfent egyre több játéklehetőséget kap, a Vörös Ördögök ellen például végig a pályán volt. 

A pozitív eredményeknek köszönhetően egyébként a déliek a hétvége előtt a 13. pozícióban tanyáztak, s annyi pontot szereztek már, hogy jövőre is biztosan a PL-ben szerepelnek majd, a felsőházi, 10. pozíciótól pedig két egységre voltak.

Ami a kimaradóikat illeti, vasárnap Fredericks, Sinisterra, Tavernier sérülés miatt nem segítheti csapatát, míg Mepham, Semenyo és Adams szereplése bizonytalan a Villa Parkban.

Mire érdemes fogadni?

A felek decemberben találkoztak legutóbb, akkor egy remek meccsen 2-2-re végeztek egymás ellen, s ami miatt még érdemes megjegyezni azt a találkozót, az nem más, minthogy Kerkez azon az összecsapáson jegyezte eddigi egyetlen gólpasszát (a magyar válogatott játékos átadását egyébiránt Solanke váltotta gólra).

A jó meccs most is simán összejöhet, a vendégek számára már nincs különösebb tét, avagy teher nélkül léphetnek pályára, így pedig akár borsot is törhetnek a hazaiak orra alá, akik győzelmi kényszerben vannak, viszont lényegesen fáradtabban mozoghatnak a pályán. Ezért első körben elvisszük a klasszikus, mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 találat születik a találkozón opciót fogadáskészítővel, ami ugye a decemberi ütközetükön is zöldült.

Mindemellett pedig Kerkezre is fogadunk, ugyanis legalább három szerelést várunk tőle. A magyar válogatott átlagosan 1,8 szerelést mutat be meccsenként a PL-ben idén, de mivel az átlagostól jóval támadóbb meccs várható, így a szokásosnál többször kell majd egy egyeznie, ami eredményes szerelésekhez vezethet. Az odavágón is például négyszer szerelt, ami a második legtöbb (a Crystal Palace, Brentford, Liverpool trió ellen ötször szerelt) az idei szezonban tőle, vagyis nem volna meglepő, ha Kerkez legalább három sikeres szerepléssel hozná le ezúttal is a Villa elleni találkozót, főleg úgy, hogy a külföldi szaklapok szerint ezúttal is kezdő lesz.

{"headTitle":"Aston Villa - Bournemouth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kerkez Milos szerelések száma több, mint 2,5","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193861] 2024-04-21 16:00:00 Aston Villa - AFC Bournemouthx;