NB II

Bravúrtippekkel operálnánk vasárnap a másodosztályban

  • varin

A rangadók helyett a kiesés elől menekülő csapatokra lesünk rá, méghozzá triplázó körüli oddsokon.

Nem akármilyen fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, hiszen a szombati Szpari-Vasas és a hétfői Győr-Szeged rangadókkal az első négy csap össz egymással. No, de hagyjuk is a "nagyokat", nézzünk inkább hátrébb, ahonnan 3 nagyobb oddsot is kiszemeltünk.

Az NB II hajrájához érve kijelenthető, hogy a 4 búcsúzóból 2, de inkább 3 már biztos. A Mosonmagyaróvár matematikailag is kiesett, míg a Tiszakécske hátránya 9, a Siófoké 8 pont a vonaltól. Ami a versenyben lévőket illeti, valószínűleg a BVSC-Pécs-Budafok hármas egyike szomorkodhat majd a végén.

Mi merjük is nyeretni a két Pest-megyei gárdát, méghozzá 3 körüli szorzón. A piros-fekete csapat  Soroksárra látogat, amely bár behúzta utolsó meccsét, a tét nélküliség azért fontos tényező lehet. Dajka László legénysége ráadásul szépen gyűjtögeti is a pontokat, az utolsó öt meccsén 10-et szerzett úgy, hogy legyőzte a Győr-Honvéd-Nyíregyháza hármast.

Hatpontos kiesési rangadó vár a BVSC-re is, amely megadhatja a kegyelemdöfést a Siófoknak. A Balaton-parti csapat helyzete megközelítőleg reménytelen, a zsinórban hat nyeretlen bajnokinak pedig meg is lett az eredménye, a sárga-kékek menesztették Dragan Vukmirt a héten. Jobb csapatnak tűnik jelenleg a BVSC, amely ősszel is legyőzte a Siófokot, és bár inkább otthon gyűjtögeti az egységeket, ez egy olyan 90 perc, ahol csak a 3 pont jelent segítséget.

Végül nézzünk egy tét nélküli meccset. Hihetetlen félszezont produkálva az Ajka nemhogy nem kell a kiesés elől meneküljön, de egészen a felsőházig kapaszkodott fel. A tavalyi bravúrbronzérmes a múlt hétvégén december 3-a óta először talált legyőzőre, de nem csodálkoznánk, ha hamar megtalálná újra a győztes utat. Bár Aczél Zoltán Kozármislenye nem játszott rosszul Angyalföldön, azért a tavaszi leolvadás itt is megfigyelhető. Ide is behúzzuk a vendégsikert, bízva abban, hogy tavaly februárban is a zöld-fehérekhez kerültek a pontok.

{"headTitle":"NB II-es tippek vasárnapra","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Soroksár-Budafok - Budafok","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Siófok-BVSC - BVSC","odds":"2.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kozármisleny-Ajka - Ajka","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}