FA Kupa

Beszállunk erre a tippre a Manchester United FA Kupa meccsén

 • Cipolla

Óriási esélyt kap a Manchester United, hogy megmentse a szezonját, de most nem lehet hibázni.

Vasárnap délután rendezik a Wembley Stadionban az FA Kupa második elődöntőjét, ahol a másodosztályú Coventry és a Manchester United feszül egymásnak, az esélyek pedig természetesen a manchesteriek mellett szólnak.

4447992

Azzal, hogy az angolok lemaradnak az ötödik BL-indulást jelentő helyről, gyakorlatilag a Manchester United is lemondhat a BL-szereplésről, így egy kupagyőzelemmel lehetne talán megmenteni a szezont. Nincsenek jó passzban a Vörös Ördögök, ugyan a Liverpool ellen egy bravúros 2-2-es eredményt hoztak össze, a Bournemouth otthonában a hasonló eredmény annyira már nem biztató.

A nagyobb probléma, hogy Kerkezék is egyértelmű fölényben játszottak, nagyon kevés csapat ellen képes dominálni a United.

Talán a másodosztályú Coventry kellemes préda lehet Ten Hagéknak, ugyanis nincs nagy formában. A legutóbbi öt meccséből hármat is elvesztett, ezzel a hatodik helytől is eltávolodott, így valószínűleg a playoffkörről is lemondhat.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A kupában viszonylag könnyű sorsolás (Oxford, Sheffield Wednesday, Maidstone) után a Wolves ellen egy bravúrt azért bemutatott, így nem érdemtelen az elődöntős szereplés.

A Unitednél továbbra is sok a sérült, 9 játékosra nem számíthat Ten Hag. A védelem tűnik szűkösnek, valószínűleg marad a kezdőben a Kambwala-Maguire páros, ami nem egy életbiztosítás a szurkolóknak. A Coventry oldalán két régóta maródi játékos van csak (Tatsuhiro Sakamoto és Jamie Allen), így gyakorlatilag teljes a keret 

Mire érdemes fogadni?

Komoly tapasztalatbeli fölénye lehet a Manchester Unitednek, akik tavaly is az FA Kupa döntőig meneteltek. Ugyan rengeteg helyzetet enged a riválisoknak, az igazán nagy meccsekre mindig valahogy felszívja magát a United, márpedig egy elődöntő a Wembleyben szintén kulcsfontosságú meccs a szezont illetően. 

Behúzzuk Hojlundék győzelmét, mellé pedig a legalább három lapot, ami egy ilyen komoly téttel bíró meccsen és az egyik legszigorúbb sporival nem tűnik nagy elvárásnak. Robert Jones ugyanis 5 lapot átlagol majdnem a Premier League-ben, a United pedig alapvetően is inkább a durvább csapatok közé tartozik.

{"headTitle":"Coventry - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: ManchesterUnited nyer + 2.5 lap felett ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4447992] 2024-04-21 16:30:00 Coventry City - Manchester Unitedx;