Női kézilabda

Ezt néztük ki az NB I rangadójára - tipp a Loki-Móvárra

A bronzérem a tét a felek csatáján, amelyen egy fogadáskészítős tippel próbálnánk meg nyerészkedni.

Vasárnap rendezik a női kézilabda NB I. 19 fordulójának rangadóját, amikor is a Debrecen a Mosonmagyaróvár együttesét fogadja. A bukmékereknél ugyanakkor nagyon "H"-ra áll a találkozó, a cívisvárosiak győzelmére átlagosan 1.30-szoros oddsot ajánlanak mindössze.

Csapathírek

Lassan egy hónapja nem léptek pályára a csapatok, köszönhetően a válogatott mérkőzéseknek. A leállás előtt a Loki jó formában volt, egy gólon múlt, hogy óriási bravúrt érjen el a Bajnokok Ligájában, ahol a címvédő Kristiansand ellen ennyin múlt a továbbjutása a nyolcaddöntőben.

A Magyar Kupában egy góllal bukta el a Győr elleni elődöntőt, viszont a bronzot vasárnapi ellenfele ellen behúzta. Az NB I-ben pedig a Fradi elleni zakó óta nem hibázott, így pedig a harmadik helyen várta a hétvégét, két ponttal többet gyűjtve, mint a Móvár, igaz, eggyel több meccset is vívott meg.

A hazaiaknál az utolsó, békéscsabai meccsen Jovovics hiányzott mindössze, viszont a találkozón Planéta megsérült.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A vendégek viszont nem voltak jó passzban, sőt, a pauzát megelőzően ugyan legyőzték a Vasast, ám előtte zsinórban többször is kikaptak. Az Európa Ligában kettős vereséggel esetek ki a Bistrita elleni negyeddöntőben, az MK négyesdöntőjük sem sikerült (az elődöntőben a Fradi, a helyosztón a Debrecen ellen kaptak ki). Az NB I-ben pedig a Győr és az FTC elleni rangadókat bukták el könnyedén. Utóbbiaknak köszönhetően pedig lépéshátrányban vannak a Lokival szemben a harmadik helyért vívott csatában, igaz, ha nyernek vasárnap, akkor mindjárt más lesz a leányzó fekvése.

A vendégeknél a Vasas elleni ütközeten Tóth Nikolett és Albek hiányzott, de utóbbi a válogatottban már visszatért, így minden bizonnyal Debrecenben is pályára lép majd.

Mire érdemes fogadni?

A két együttes vasárnap harmadik alkalommal mérkőzik meg az idei szezonban, az októberi bajnokit az MKCSE 30-23-ra nyerte meg hazai pályán, míg a többször említett, márciusi MK bronzmeccsen a DVSC győzött 34-29-re.

Óriási téttel bír a találkozó, hiszen a harmadik helyről dönt. Habár a Loki van jobb passzban, s játszik hazai pályán, több hiányzója lehet, valamint a teher is inkább az otthoniak vállát nyomja, s ugye ott van még a közel egy hónapos kihagyás, igaz, ez a vendégekre is igaz.

Mindezek után pedig azon a véleményen vagyunk, hogy a felek akár egy szorosabb ütközetet is összehozhatnak vasárnap délután, vagyis úgy véljük, hogy a Móvár hat gólon belül maradhat, valamint a gárdák nem lépik át a 62,5-es gólszám határt, így ezekre fogadunk egy fogadáskészítő keretén belül, bőven kétszeres szorzóért cserébe.

{"headTitle":"Debrecen - Mosonmagyaróvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Mosonmagyaróvár +5,5 + Kevesebb, mint 62,5 gól","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}