NB I

Több tippünk is van a Vidi-ZTE-re

  • Tomihmv

Egy közel négyszeres szorzóval kecsegtető opcióval is támadunk a felek vasárnapi ütközetén.

Az NB I 29. fordulójának utolsó előtti mérkőzését Székesfehérváron rendezik, ahova a Zalaegerszeg látogat. A találkozót a hazaiak várják jobb előjelekkel, így nem meglepő, hogy esélyesebbek, igaz, sikerüket kétszeres szorzó körül mérik a fogadóirodák.

Csapathírek

Folytatta remek sorozatát a Vidi, a hétvégét immáron négy veretlen bajnokival a háta mögött várhatja. Sőt, a Kecskemét (1-0), a Puskás Akadémia (0-0) és a Mezőkövesd (5-0) elleni pozitív eredményeket követően kvázi feltette az i-re a pontot, hiszen a második helyezett Paks otthonában győzött 2-1-re az elmúlt hétvégén. A tolnaiak sikere pedig különösen úgy ér sokat, hogy a második félidőt voltaképp teljes mértékben emberhátrányban játszotta le.

Azon három pontnak köszönhetően a fehérváriak megtartották harmadik helyüket a táblázaton, a negyedik PFLA-ra hat egységet vernek, viszont a második pozícióban lévő paksiakra egy pontra feljöttek a hétvége, avagy öt körrel a zárás előtt.

A piros-kékeknél az elmúlt héten Rúben Pinto, Larsen, Hangya és Kalmár maradt ki, Csongvait pedig kiállították Pakson, így ő biztosan nem lép pályára vasárnap.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ami a vendégeket illeti, a zalaiak a kéthetes leállás előtt komoly gödörben voltak, négy tétmeccsükön három vereséget és egy sikert tudtak felmutatni. Ám a pauza jól jött számukra, hiszen azt követően a Diósgyőrt és az Újpestet is 5-1-re győzték le. Az elmúlt hétvégén viszont újfent kikaptak, igaz, a Ferencváros volt az ellenfelük, s habár kétgólos hátrányból a hajrában felálltak, a 98. percben a zöld-fehérek bevitték a győztes találatot (2-3).

Nagy kérdés, hogy Mártonékra hogyan hat az a zakó, mindemellett különösebb tét nincs már számukra. A hétvége előtt a nyolcadik helyet foglalták el 35 pontjukkal, a 11. Kisvárdával szemben 11 egység volt a fórjuk, vagyis szinte biztos a bennmaradásuk, viszont a felsőháztól öt, a dobogótól pedig 14 pontra voltak...

A zalaiaknál a legutóbbi meccsen mindössze Gruber hiányzott.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban értelemszerűen kétszer találkoztak, s mindkétszer mondhatni jó meccset vívtak egymás ellen. Szeptemberben 3-3-ra végeztek a Sóstói Stadionban, míg február elején a ZTE 3-1-re nyert hazai pályán.

Mindezek után, illetve látva a felek - főleg a vendégek - formáját, úgy véljük, hogy a gólok ezúttal sem maradnak el. Avagy, ha a gárdák hozzák az egymás elleni, idei, szokásos formájukat, akkor nem kellene, hogy gond legyen a mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2,5 találat születik a találkozón. Amely opcióra kiemelten magas, közel 2.20-szoros szorzót kapunk, amelyben az előjelek alapján bőven van érték.

Ezen kívül pedig mivel kvázi már csak a fehérváriak számára van tét, s háromesélyben magas szorzót adnak rájuk az oddsmesterek, így a rájuk kínált -0,25-ös ázsiai hendikepben is van potenciál 1.70-szeres oddson, ugyanis ez a tipp az esetben veszít teljesen, ha a zalaiak sikerével ér véget a találkozó.

Aki pedig ezen két opciót egybe gyúrná, viszont -0,25-ös ázsiai hendikep helyett háromesélyben venné ki a Vidit, az akár négyszeres kasszát is szakíthat, amiért cserébe már megéri kockáztatni véleményünk szerint.

{"headTitle":"Fehérvár - Zalaegerszeg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól","odds":"2.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fehérvár -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Fehérvár nyer + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206733] 2024-04-21 16:00:00 MOL Vidi FC - Zalaegerszegx;