Premier League

Megviccelhetik újra a Liverpoolt? - tipp Szoboszlaiék londoni meccsére

 • Cipolla

Hat meccse maradt a Liverpool élén Jürgen Kloppnak.

Az Aston Villa - Bournemouth találkozóval már foglalkoztunk a Premier League vasárnapi felhozatalából, most jöhet a Fulham és a Liverpool párharca, ahol a bajnoki cím a tét továbbra is a Vörösöknek. Ugyan lépéshátrányban vannak Kloppék, ha mind a hat bajnokit behúzzák, még reménykedhetnek a riválisok botlásában. Ehhez Londonban teheti meg az első lépést, ahol egyértelmű favorit a fogadóirodáknál.

4193865

Kezdjük az elemzésünket a Liverpoollal, ugyanis csütörtökön fájó győzelmet hozott össze a csapat. Furcsa szófordulat, de nagyon igaz. Hiába nyert ugyanis 1-0-ra a Liverpool, kiesett az Európa Ligából, így már csak a bajnokság maradt. 

A korai 11-esgól reménykedésre adhatott okot, de Szalah egy óriási helyzetet puskázott el, a második félidőben pedig nem tudott mit kezdeni a bergamóiakkal az angol csapat.

Márpedig az elmúlt hetekben rendre rosszul néz ki a Liverpool, kicsit elfogyott a társaság, a legjobbak közül pedig szinte mindenki formán kívül van. Az egyiptomi támadó mellett Nunez is sorra szórakozza el a helyzeteit, így pedig a Fulham otthonában sem lehet biztosra menni.

[4193865] 2024-04-21 17:30:00 Fulham - Liverpoolx

A hazaiaknak komoly tét nem maradt a szezonra, a bennmaradás nem kérdés, de túl nagy célokat már nem lehet kitűzni a hajrára. Klasszikus középcsapat a Fulham, otthon jóval hatékonyabb, és már több nagycsapat orra alá is borsot tudott törni.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A két csapat idén már háromszor is találkozott, ugyanis a Ligakupa-elődöntőben is meccseltek egymással, de egyik meccs sem volt sima a Vörösök szempontjából. Sőt, a bajnoki igazi thrillert hozott, hiszen a 80. percben még vezetett a Fulham, végül a hajrában sikerült fordítania a hazaiaknak.

Szoboszlai újra kezdőként léphet vélhetően pályára, de Dominik is mintha kissé kezdene elfáradni a szezonhajrára, így bravúr lenne, ha épp ma villanna meg a magyar középpályás.

Mire érdemes fogadni?

Nincs okunk bízni a Liverpoolban, hiszen hiába kvázi csak nekik maradt tét, fáradtabb is lehet a vendégcsapat, ráadásul annyira formán kívül vannak a támadók, hogy nehézzé teheti ismét magának. Az 1.55-ös szorzó egyértelműen túlzásnak tűnik erre a Liverpoolra, így pluszos hendikeppel próbálkozunk a Fulham oldalán. 

A Fulham ebben a szezonban megverte már az Arsenalt és a Tottenhamet is hazai pályán, most is egy olyan 90 percre számítunk, ahol nem adja olcsón a bőrét a Craven Cottage-on. +1.5-es hendikeppel elvisszük a londoniakat a    kínálatából, ami látva a Vörösök helyzetkihasználását, abszolút játszható tippnek ígérkezik.

{"headTitle":"Fulham - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fulham +1.5","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193865] 2024-04-21 17:30:00 Fulham - Liverpoolx;