Tenisz

Izgalmas speckó-tippet találtunk Fucsovics döntőjére

 • Cesc18

A magyar esélyesként várja a vasárnapi finálét, de aligha lesz egyszerű dolga az argentin salakspecialista ellen.

Vasárnap délután Fucsovics Márton pályafutása második ATP-címét készül elhódítani Bukarestben, aki pedig ezt megpróbálja majd meggátolni, az a torna 5. kiemeltje, az argentin Mariano Navone lesz. 

{"headTitle":"Mariano Navone - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Navone","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mint látható, a fogadóirodák inkább a rutinosabb magyarnak adják ezt a döntőt. 

Tény, hogy Fucsovics kifejezetten meggyőző volt az elődöntőben, ahol szintén egy dél-amerikai salakjátékost, a 4. kiemelt Alejandro Tabilót küldte haza 6-4, 6-4-gyel. 

Most annyiban változik a helyzet, hogy Navone tényleg csak salakon játszik. A 23 éves argentin fiú tavaly öt salakos Challenger-tornán bizonyult a legjobbnak, ami komoly lökést adott a karrierjének. Idén már ATP-versenyeken is feltűnt és Rióban komoly meglepetésre, a selejtezőből egészen a fináléig verekedte magát. Azóta játszott Marrakech-ben egy elődöntőt, ezen a héten pedig ismét döntőzhet, szóval nagyon elkezdett futni Navone szekere. 

Az eső miatt elég sűrű szombatja volt az argentinnak, hiszen a pénteki negyeddöntője az félbeszakadt és szombaton tudta csak befejezni, cserébe elbúcsúztatta a torna talán legnagyobb favoritját, az 1. kiemelt Francisco Cerundolót. Ezt követően pedig néhány órával különösebb gond nélkül ütötte ki Gregoire Barrerét, igaz, ez már kevésbé számított meglepetésnek, a francia ugyanis erőn felül teljesített a héten. 


 

Mire lehet érdemes fogadni?


Úgy gondoltuk, hogy Marcinak kifejezetten nehéz dolga lesz Tabilo ellen, de igazán jó tenisszel, váratlanul egyszerű meccsen verte a chileit. Ezek után már óvatosabbak lennénk abban a kérdésben, hogy ez mennyire lesz szoros. 

Bár tény, hogy Navone hatalmas lendületben van, nagy önbizalommal játszik és elképesztően szívós ellenfél, aki tényleg eddigi egész karrierjét salakon játszotta. Egy ilyen ellenfelet nehéz lesz leütni és ledominálni a döntőben. 

Ami Marci malmára hajthatja a vizet, hogy sokkal jobb adogatással rendelkezik, mint ellenfele. Navone második szervája abszolút támadható, az egész tornán elég gyenge volt, ha nem jött be az első szerva. Ezt a magyarnak is ki kell használnia. Valószínűleg egyébként elég sok bréket láthatunk majd ebben a döntőben. 

{"headTitle":"Mariano Navone - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-21 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics break-szám 3.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<