Sportfogadás

Egy 33-as szorzójú kombival csalogat a Tippmixpro

Viszonylag erős a kínálat hétfőhöz képest, a Tippmixpro pedig egy 33-as szorzós kombival próbál kedvet csinálni.

A hétfői napok általában elég üresek a nemzetközi fociban, azonban ez a mostani hét indító napra nem annyira igaz, hiszen több izgalmas meccset is rendeznek. Az olaszoknál például Roma-Bologna és Milan-Inter rangadókat játszanak a Serie A-ban, utóbbi csúcsmeccsre még Oddsrakéta is elérhető a Tippmixprón. 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

És ha már Tippmixpro, akik rendszeresen használják a fogadóirodát, azokat bizonyára tudják, hogy a fogadóiroda szerkesztői minden napra tesznek ki amolyan kedvcsináló kombi fogadásokat. 

Ezeket a kombikat a 'népszerű kimenetelek' fül alatt lehet megtalálni, a tippeket pedig az alapján állítják össze,hogy a sportfogadók melyik kimeneteleket pakolják erőteljesebben. 

Vagyis ez valójában a Tippmixpro-fogadók tippjei, a 'kavarás' annyi benne, hogy ezeket a kombinációkat nem a játékosok, hanem az bukmékerek rakják össze. 

Hétfőre egy 33-as szorzóval próbálnak kedvet hozni a fogadásokhoz. A két olasz rangadó természetesen rajta van a szelón, a Bologna-Roma meccsen ezek szerint a gól/gól tipp a domináns, a milánói derbin pedig egy szögletes tipp a népszerű. 

A la ligás Sevilla-Mallorca alsó házi találkozón legalább 3 gólt vár a fogadók többsége, míg az török bajnokság rangadóján Szalai Attila korábbi csapatának magabiztos sikerét vizionálják. Végül, de nem utolsó sorban az NB II rangadója is rákerült a szelóra, egy szuper oddsos verzióban a feljutásra pályázó Győr győzelme zárja a kombit. 

 

Neked tetszik valamelyik tipp a szelvényről?