Tenisz

A bukik nem is sejtik, amit mi igen Fucsoviccsal kapcsolatban

 • Cesc18

Két fontosabb tornán vagyunk túl a salakszezonban, így vetettünk egy pillantást a Roland Garros-szorzókra.

Barcelonában újra pályán láthattuk Rafa Nadalt, de a 37 éves spanyol legenda már a második mérkőzését követően csomagolni kényszerült, ráadásul Alex De Minaur személyében nem is feltétlenül egy salakspecialista győzte le két szettben. 

Persze már ez is előrelépés volt Nadaltól az elmúlt hónapokhoz képest, amikor sorra mondta le a tornákat, miszerint nem állt készen a teste a versenyzésre. De nagyon úgy fest, hogy ez tényleg a 22-szeres Grand Slam-bajnok búcsú szezonja lehet, hiszen jelenleg nem tűnik versenyképesnek. 

Ugyan két éve még meg tudta nyerni a Roland Garrost, de most nagyon távolinak néz ki a 15-ik címe Párizsban. Ha nem Nadal, akkor viszont ki lehet a befutó, tehetjük fel a kérdést. 

Adja magát a válasz: Fucsovics Márton!

A magyar fiú múlt héten Bukarestben parádésan jó formát mutatott és hat esztendőt követően ünnepelhetett ismételten ATP-címet.

"Hosszú idő után nyertem ismét, nem vártam ezt az eredményt, és nagyszerű érzés" - nyilatkozta a pályán Marci, majd így folytatta: "Keményen megdolgoztam ezért a sikerért, nem volt könnyű meccs, végig küzdenem kellett. Köszönöm a közönségnek a támogatást, sokan szurkoltak ma nekem, és néha olyan volt, mintha otthon lettem volna. Köszönöm mindenkinek, köztük az új edzőmnek, Kellner Ádámnak is, és jövőre visszatérek" 

A bukmékerek még nem tudják, amit mi igen, így 'Fucsó' Roland Garros-címe kereken 100-szoros kasszát fizet a    -nál!

Oké, a realitások talaján maradva talán nem Marci a legnagyobb esélyes Párizsban, sokkal inkább Carlos Alcaraz, Novak Djokovics vagy éppen az a Jannik Sinner, aki tavasszal megszerezheti a világelsőséget. De, ahogyan ez a salakszezon indult, a korábbi döntősök közül Casper Ruuddal és Stefanos Tsitsipasszal is számolnunk kell majd.

{"headTitle":"Roland Garros, Végső Győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-10 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Carlos Alcaraz","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Novak Djokovics","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Jannik Sinner","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rafa Nadal","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Casper Ruud","odds":"10.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Stefanos Tsitsipas","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fucsovics Márton","odds":"100.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Marozsán Fábián","odds":"125.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<