Női kosárlabda

Ilyen szorzón már kötelező pakolni a Diósgyőrt

 • Cipolla

Az elődöntő első felvonása nagyon sima meccset hozott, Sopronban azért szorosabb meccsre van kilátás.

A női kosárlabda bajnokságban az elődöntőknél jár a küzdelem, a két nyertig tartó párharcok első meccsét a hétvégén rendezték, míg kedden már jön is a második meccs. A Sopron és a Diósgyőr találkozása az elmúlt években is a magyar kosárlabda egyik legnagyobb rangadója volt, idén azonban fordultak az erőviszonyok és már a borsodiak inkább az esélyesek a sörös párharcban.

{"headTitle":"Sopron - Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sopron","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Szombaton Miskolcon a Diósgyőr nagyon megverte a Sopront, a 76-54-es végeredményt azonban érdemes fenntartással kezelni, hiszen ha nagy különbség alakul ki és már nincs realitása a győzelemnek az egyik csapatnak, nem fedi már fel a második meccs előtt a kártyáit.

Ekkora különbség nincs tehát a felek között az biztos, de a Diósgyőr egyértelműen erősebbnek tűnik.

A kupadöntőn már borsot tört a miskolciak orra alá a címvédő, hiszen hiába volt masszív favorit a Diósgyőr, a Sopron azt a döntőt be tudta húzni. Ennek ellenére idén a további három meccsük a miskolciaké lett, az Euroliga menetelés pozitív hozadéka pedig ezeken a rangadókon jelenik meg igazán.

Mire érdemes fogadni?

A Diósgyőr vezetőedzője, Völgyi Péter szerint a kulcs újra Jelena Brooks semlegesítése lehet. A szerb a kupameccsen 19 pontig jutott, míg szombaton hét ponton tudták tartani a Diósgyőr. Jelenleg egységesebbnek tűnik a Diósgyőr, jobb játékerőt képvisel, ráadásul úgy tűnik, hogy tudtak tanulni a márciusi meccsből.

Hazai pályán sokkal szívósabb Sopronra számítunk, viszont nem kérdés, hogy a Diósgyőr az esélyes. A vendégek szorzója 1.55-ről már 1.90-ig felkúszott, így ezen a szorzón már célszerű lehet beszállni Lelik Rékáékra, akik egy győzelemmel már a fináléban is lennének.

{"headTitle":"Sopron - Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr nyer","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<